Διάγγελμα

«Βασιλική τον έρωτα πολύ βαριά τον πήρες

και στο Μαρίφ κατήντησες εκεί να πίνεις μπύρες.
Βασιλική `σουν όμορφη ξανθιά σαν το κουκλάκι
πώς έκανες απόφαση και πήρες το φαρμάκι;».

                                         Παραδοσιακό άσμα

Κύριοι! Μετά την ανάκρουση του έξοχου παραδοσιακού άσματος από την φιλαρμονικήν των ενόπλων δυνάμεων, σας δηλώνωμεν πως, έπειτα από εισήγηση του στρατηγικού συμβούλου απλώματος τραπεζοκαθισμάτων, το καθεστώς μελετά την αντικατάσταση του κρατικού Ύμνου, καθώς ο Διονύσιος τον έχει κλεμμένο, με το παραδοσιακό άσμα της Βασιλικής. Με την έξοχη αυτή ωδή, το καθεστώς θα δείξει την αποφασιστικότητά του να πολεμήσει τη διαπλοκή κάνοντας το φαρμάκι της ωραία λεμονάδα.

Ημείς Κύριοι δεν είμεθα σαν τους «ξεβράκωτους του 1821 [που,  όπως υποστηρίζει ο Αρχοντώνης που σήμερα είναι επίσκοπος στην Κωνσταντινούπολη], εκτός από τις γνωστές προστριβές που δημιούργησαν και δυστυχώς διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων οι δυο λαοί», ηττήθηκαν στην μάχη του Πέτα! Ημείς Κύριοι χωρίς να διακόψομεν την σχέσην υποτέλειας με τους δανειστάς μας νικήσαμεν στην μάχην της Φέτας!

Κύριοι, ως εκπρόσωπος του καθεστώτος δηλώνω πως δεν κάμνομεν πολιτικήν κομματικήν, το καθεστώς ημών κάνει πολιτικήν Εθνικήν. Μετά την επικήν νίκην στην μάχην της Φέτας, τώρα με επιστολήν τού αρχηγού, «μεγάλου στην πλήρη βεβαιότητά του πως μόνο το δικό του σχέδιο μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα»,  θα υποχρεώσωμεν το Δ.Ν.Τ σε μιαν νέαν ταπεινωτικήν ήτταν!

Όχι! Κύριοι, το καθεστώς δεν θα επιτρέψει, στα ντόπια και ξένα συμφέροντα να σταθούν εμπόδιον στην ανάπτυξην της δικής του διαπλοκής. Δεν δυνάμεθα Κύριοι να επιτρέψομεν στο κεφάλαιον να ποδηγετεί την εργατικήν τάξην, δια τούτο και απαγορεύομεν τας απεργίας.

Διότι, Κύριοι «η υποκατάσταση της εξουσίας της εργατικής τάξης από την εξουσία του Κόμματος δεν έχει τίποτε το αυθαίρετο και καταβάθος δεν είναι υποκατάσταση, διότι οι δεξιοαριστεροί εκφράζουν τα θεμελιώδη συμφέροντα της εργατικής τάξης».

Όχι! Κύριοι δεν συγκατατιθέμεθα ο υπερκαταναλωτισμός να καταστρέψει την υγεία του λαού. Η λογική του κοινωνικού μας προγράμματος, για την προστασία της δημόσιας υγείας, στηρίζεται αφ ενός μεν στο σκεπτικό πως, κανένας δεν θα τολμά να αρρωστήσει όταν δεν θα υπάρχει το δεξιοκρατούμενο σύστημα υγείας, την κατεδάφιση του οποίου ανέλαβε ο σύντροφος Πολακώφ αφ ετέρου δε στη δραστική μείωση της αγοραστικής δύναμης των συνταξιούχων πετσοκόβοντας τας συντάξεις των.

Κύριοι, το καθεστώς μας μεριμνά να μεταφερθούν τα σπίτια, χωρίς προβλήματα, στα χέρια του τραπεζίτη, δια τούτο και καθιερώνομεν τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς απαγορεύοντες εκδηλώσεις συμπαράστασης σε ανθρώπους που δεν στηρίζουν την εθνικήν ημών προσπάθειαν διαιωνίσεως του καθεστώτος.

Ναι, Κύριοι, μας χτυπούν το νταούλι και χορεύομεν αλλά ημείς χορεύομεν εθνικά. Μας κατηγορούν ότι ξεπουλάμε τη δημόσια περιουσία που, στο κάτω κάτω, αφού έγινε δικιά μας δυνάμεθα άνευ αντιρρήσεως υπό τινών να την κάνωμεν ότι θέλωμεν.

Κύριοι δεν είμεθα τσολιάδες, είμεθα μετά πάσης βεβαιότητος γερμανοτσολιάδες, και τούτο διότι και εφόσον «η επανάσταση στη Γερμανία καθυστερεί, καθήκον μας είναι να μαθητεύσουμε στο γερμανικό κρατικό καπιταλισμό, να κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να τον αφομοιώσουμε και να μη φοβηθούμε να υιοθετήσουμε δικτατορικές μεθόδους προκειμένου να επιταχύνουμε την αφομοίωσή του».

Κύριοι, το καθεστώς ημών εδώ και χρόνια   «χρησιμοποιεί κάθε βάρβαρο μέσο στον αγώνα κατά της βαρβαρότητας» δια τούτο δι’ ημάς «η κομματική παραγωγή είναι πάντοτε αναγκαία, όχι η δημοκρατία. Η δημοκρατία στην κομματική παραγωγή είναι κάτι που γεννά μια σειρά από ριζικά λαθεμένες ιδέες».

Κύριοι! Το καθεστώς ημών δεν ορρρωδεί προ ουδενός. Θα συντρίψομεν κάθε φωνήν διαμαρτυρίας των εργαζόμενων στα λιγνιτωρυχεία των εταιρειών παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας, θα συντρίψομεν την «ανάσα του χτες» και λευκές ταφόπλακες θα σκεπάσουν τα μενσεβίκικα και εχθρικά προς το καθεστώς στοιχεία, που ταράζουν με τις διαμαρτυρίες τους την «μεγάλη ψυχική θετικότητα του αρχηγού, που είναι τόσο αυτοθυσιαστική όσο κι αμείλικτη με τους άλλους».

Κύριοι! «Η εδραίωση του καθεστώτος μάς επιβάλλει σκληρά καθήκοντα. Δεν πρέπει να είμαστε συναισθηματικοί». Εάν ο ατβιέστινι της οικονομίας είχε καθιερώσει πριν δυο χρόνια τα Πάεκ, τα ονομαζόμενα κουπόνια σίτισης στην χυδαία γλώσσα του λαού των Γκρεκών που «είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί», δεν θα υπήρχαν σήμερα πεινασμένοι, που ταράζουν τη γαλήνη του συντρόφου Φλαμπώφ. Γι' αυτό πρέπει, με τη βοήθεια μιτροφόρων Δεσποτάδων «να τον χτυπήσουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες» καταργώντας Φιλί, Φιλί τη γλώσσα του και αλλάζοντας τη θρησκεία του.

Κύριοι, «το καθεστωτικό προλεταριάτο, έχοντας συ­νείδηση της ιστορικής του αποστολής, με  πνεύμα αυτοθυσίας στον αγώνα για μια θέση μετακλητού υπαλλήλου, γεμίζει την καρδιά του με ασυμφιλίωτη εχθρότητα προς την καταπίε­ση, διδάσκει την περιφρόνηση προς την επίσημη ηθική και τα δημοκρατικά της φερέφωνα. Γνωρίζουν αυτοί οι «ενεργοί πολίτες», ότι τα συνθήματα του καθεστώτος ημών δεν εγκαταλείφθηκαν και πως τα ιδεώδη μας θα ανθίσουν όταν ποτιστούν με το αίμα του απείθαρχου λαού».

Κύριοι, η αταξική κοινωνία που θα επιβάλωμεν απαιτεί πολύ περισσότερα από την κατάληψην του κράτους, απαιτεί το «τσάκισμα του ταξικού εχθρού» και το «γκρέμισμα της αντίπαλης τάξης».

Η τρομοκρατία, όπως ονομάζουν οι εχθροί του καθεστώτος τη σοφή διακυβέρνησή μας, αποδίδει. Σύμφωνα με δήλωση του ατβιέστινι της μπουρδολογίας του κόμματος «έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες»!!!

Η Ιστορία, Κύριοι, υποστηρίζει δικαίως ο σύντροφος Τρότσκι, δεν αφήνει ούτε να την ξεγελάσεις, ούτε να παίξεις μαζί της. Βάζει στο τέλος τον καθένα στη θέση του, όπως θα βάλει και εμάς!

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 19 Ιουλ. 2017 - 13:51