​Ασημένιο μετάλλιο στο combo κατέκτησε η Δήμητρα Τσιαντή στο Μεσογειακό κύπελλο συγχρονισμένης

Την τέταρτη θέση στο ντουέτο, πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εκτέλεση αλλά και ασημένιο μετάλλιο στο combo, κατέκτησε η αθλήτρια του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, Δήμητρα Τσιαντή, με τα χρώματα της εθνικής κορασίδων, στο Μεσογειακό Κύπελλο Συγχρονισμένης Κολύμβησης στη Νετάνια του Ισραήλ.

Στο φινάλε του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN CUP) ήρθε  4η θέση στον τελικό του Ντουέτου, όπου η Σερραία αθλήτρια αγωνίσθηκε μαζί με την  Όλγα Κουργιαντάκη (αναπλ. Γεωργία Βασιλοπούλου).

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες βαθμολογήθηκαν με 77,3333 β. και κατατάχθηκαν 4ες στην COMEN κατάταξη και 8ες στην ΟΠΕΝ. Το χρυσό μετάλλιο στην COMEN κατάταξη πήρε η Ισπανία, το ασημένιο η Γαλλία και το χάλκινο η Ιταλία.

Έτσι η Εθνική ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων επιστρέφει από το Ισραήλ με ένα ασημένιο μετάλλιο στο Κόμπο, μία 4η θέση (στο Ντουέτο) και δύο 5ες (στο Σόλο και στο Ομαδικό).

Επίσης, κατετάγη στην 4η θέση της βαθμολογίας της COMEN και 6η της ΟΠΕΝ κατάταξης με 523,3937 β. Τρεις πρώτες στην COMEN: Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία. Στην ΟΠΕΝ οι πέντε πρώτες: Ρωσία, Ισπανία, Ουκρανία, Ιταλία, Γαλλία.

Η Δήμητρα Τσιαντή κατέκτησε και την 5η θέση στον τελικό του Σόλο. Η νεαρή Ελληνίδα πρωταθλήτρια βαθμολογήθηκε με σύνολο (50% χορογραφία στον τελικό και 50% φιγούρες) 148,4055 β.

Το χρυσό μετάλλιο πήρε η Ισπανίδα, το ασημένιο η Ιταλίδα και το χάλκινο η Ελβετίδα (η Ελβετία εχει γίνει τιμητικά μέλος της COMEN), ενώ 4η ήταν η Γαλλίδα.

Το βράδυ του Σαββάτου η Εθνική ομάδα Κορασίδων, είχε καταλάβει την 5η θέση στον τελικό του Ομαδικού, στο COMEN CUP. Οι Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη, (αναπλ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Ευαγγελία - Βηθλεέμ Θύμη) βαθμολογήθηκαν συνολικά με 146,5068 β.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία, το ασημένιο η Ιταλία και το χάλκινο η Γαλλία, ενώ 4η ήταν η Ελβετία.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 25 Ιουλ. 2016 - 12:19