Αρχές 2018 τοποθέτησε ο κ. Αποστόλου την καταβολή της συνδεδεμένης τεύτλων

«Ήδη ο πρωθυπουργός, χθες, δεσμεύτηκε για τη συνέχιση λειτουργίας της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης. Εμείς από τη δική μας πλευρά κάνουμε όλες τις κινήσεις για να διασφαλίσουμε το μέγιστο ποσό της συνδεδεμένης ενίσχυσης για τον κλάδο της τευτλοκαλλιέργειας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, στη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στην Ορεστιάδα, όπου επισκέφθηκε τη Σχολή Επιστημών Γεωπονίας και Δασολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και τον κτηνοτροφικό συνεταιρισμό «Θρακών-Αμνός».

Ο κ. Αποστόλου επανέλαβε, ότι «αν δοθούν γρήγορα τα στοιχεία από την βιομηχανία ζάχαρης, εμείς αρχές του επόμενου χρόνου θα πληρώσουμε τη συνδεδεμένη του 2018 και δεδομένης, ήδη μιας καλύτερης, όσον αφορά στα πλαίσια της ΕΕ, εικόνας που διαμορφώνεται στον τομέα ζάχαρης, πιστεύουμε ότι σιγά-σιγά θα ξεπεραστούν προβλήματα που υπάρχουν και έχουν κληρονομηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Πάνω απ΄ όλα η αναγκαιότητα λειτουργίας της μονάδας της Ορεστιάδας και στο Πλατύ είναι κάτι που οπωσδήποτε θα υπηρετηθεί», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

www.ypaithros.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 16 Νοε. 2017 - 08:22