Αήττητοι στην κορυφή οι έφηβοι του Πανσερραϊκού

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της η ομάδα εφήβων του Πανσερραϊκού ΚΡΙ ΚΡΙ, παραμένοντας μάλιστα μόνη πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου της, μετά τη νίκη επί του Ρούπελ Σιδηροκάστρου με το ευρύ σκορ 80-42.

Τα «λιοντάρια» μπήκαν δυνατά από την αρχή του αγώνα επιβάλλοντας απόλυτα τον αγωνιστικό τους ρυθμό και προηγήθηκαν με 15 πόντους διαφορά στο τέλος της πρώτης περιόδου (25-10). Και στη συνέχεια όμως το «οχυρό» δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ της ομάδας του Φώτη Κοκολιού, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 43-24.

Ο νικητής του αγώνα είχε ήδη «κριθεί» και το ενδιαφέρον όλων εστιάστηκε στην επιστροφή του Αντώνη Αποστολίδη από τον τραυματισμό του, ο οποίος βρήκε ρυθμό τελειώνοντας τον αγώνα με 11 πόντους, αλλά και του Παναγιώτη Αραπάκη που, παρά τις σχολικές του υποχρεώσεις ως τελειόφοιτος μαθητής λυκείου, επέστρεψε στην «παρέα» μετά από δύο χρόνια πετυχαίνοντας μάλιστα 6 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τα «λιοντάρια» σκόραραν όλοι οι παίκτες της ομάδας, εκτός από τον Ανέστη Κοπίλη που προφυλάχτηκε για να ξεκουραστεί. Τέλος, ο αρχηγός της των «κόκκινων» Χρήστος Γρίψιος πέτυχε 20 πόντους για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά, αφού, μόλις ένα εικοσιτετράωρο νωρίτερα, είχε παρόμοια επίδοση με την ομάδα των αντρών!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-10, 18-12, 19-08, 18-10

Πανσερραϊκός Κρι Κρι (Κοκολιός): Αποστολίδης 11 (1), Αναστασιάδης 4, Αραπάκης 6, Τσιαντής 6, Κοπίλης, Καμήλαλης 9, Μπουναρτζής 6, Καϊμακάμης 2, Χρυσοστομίδης 9, Πλατνάρης 7(1), Γρίψιος 20.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 22 Νοε. 2017 - 18:43