Αγώνας παλαιμάχων για τα 53 χρόνια του Πανσερραϊκού

Συνάντηση με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού Τάκη Βάβαλη, Βασίλη Τραϊανόπουλο, Τάσο Σαββίδη, Ηλία Σαββίδη και Γιώργο Τσιφούτη είχε το πρωί της περασμένης Δευτέρας ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

Οι παλαίμαχοι ενημέρωσαν τον Γιάννη Μωυσιάδη για την εκδήλωση που διοργανώνουν για τα 53 χρόνια ποδοσφαιρικής παρουσίας του Πανσερραϊκού και απηύθυναν αίτημα να τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα , πρόκειται για αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ βετεράνων του Πανσερραϊκού και βετεράνων της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο των Σερρών στις 30 Οκτωβρίου. Ηχηρά ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου ,που διέπρεψαν στα γήπεδα, θα δώσουν το παρόν σ’ αυτή τη μεγάλη  εκδήλωση, η οποία θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη όλων των αποθανόντων ποδοσφαιριστών και παραγόντων του Πανσερραϊκού στη μακρόχρονη πορεία του.

Ο Γιάννης Μωυσιάδης ,αφού συνεχάρη τους παλαιμάχους για την πρωτοβουλία, δήλωσε πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Σερρών θα θέσουν με χαρά υπό την αιγίδα τους την συγκεκριμένη εκδήλωση. «Σήμερα είχα την τιμή να υποδεχτώ στο γραφείο μου κάποιους από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στα γήπεδα. Με ενημέρωσαν για την εκδήλωση που διοργανώνουν και δήλωσα χωρίς δεύτερη σκέψη πως η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα στηρίξει αυτή την εκδήλωση, όπως άλλωστε κάνει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Στις 30 Οκτωβρίου όλοι οι Σερραίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια μεγάλη ποδοσφαιρική συνάντηση μεταξύ ανθρώπων που τίμησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο» ,δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μωυσιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν όλα τα διαδικαστικά της διοργάνωσης και καθορίστηκε ο  τρόπος που η Π.Κ.Μ. θα συνδράμει σ’ αυτή , με στόχο ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 10 Οκτ. 2017 - 17:55