Άγιοι Θεόδωροι: Σοκάρει ο γιος της 77χρονης – Τη διέλυσαν, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο

Συνεχίζει τις έρευνες η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας της 77χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.

Χθες, η ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησε εφόδους σε καταυλισμούς Ρομά της Κορινθίας και στα Μέγαρα, ενώ οι έρευνές τους έχουν φτάσει μέχρι και την Φθιώτιδα, όπου υπάρχουν καταυλισμοί  προκειμένου να εντοπίσει τους δύο νεαρούς Ρομά που ευθύνονται για τον φρικτό θάνατο της γυναίκας.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας έχει υποστεί σοκ, καθώς μπροστά στα μάτια του χάθηκε το στήριγμα της ζωής του και μάλιστα με τόσο φρικτό τρόπο. Με το που ηρέμησε λίγο, θυμήθηκε πως χθες το πρωί -που μαζί με την άτυχη σύζυγό του είχαν πάει στο κέντρο των Αγίων Θεοδώρων για ψώνια-, το ασημί αυτοκίνητο των δραστών τους ακολούθησε έως το σπίτι.

Ωστόσο φαίνεται οι κακοποιοί δεν υπολόγισαν ότι θα ήταν και ο γιος του ζευγαριού στην οικία, ελπίζοντας ότι θα τους πετύχαιναν μόνους και ανήμπορους. Όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία ενός νεαρού ατόμου στο σπίτι, πρέπει να πανικοβλήθηκαν.

Αφού έριξαν κάτω την 77χρονη και την έσυραν για κάποια μέτρα, έφυγαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, όμως έπεσαν σε αδιέξοδο δρόμο.

Όταν έκαναν αναστροφή, είδαν την 77χρονη να κείτεται αναίσθητη αλλά ζωντανή στη μέση του δρόμου. Παρ’ όλα αυτά δε δίστασαν, όπως αναφέρει το star να την πατήσουν με το αυτοκίνητο.

Ο γιος της 77χρονης γυναίκας περιέγραψε καρέ-καρέ τι συνέβη χθες το πρωί.

«Ήρθανε στην πόρτα μας μπροστά. Ήταν δύο άτομα, σταματήσανε με ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί Hyundai και φωνάξανε «κυρία, κυρία». Βγήκε η μάνα μου έξω, εγώ ήμουν μέσα με πατερίτσες και εκείνη τη στιγμή πήγανε να τη βουτήξουνε από τον λαιμό για να της πάρουν την αλυσίδα της».

Ακολούθησε πάλη μεταξύ τους, ενώ η γυναίκα άρχισε να καλεί τον γιο και τον σύζυγό της.

«Μου φωνάζει “Γιώργο!”, τρέχω στην πόρτα με τις πατερίτσες μαζί με τον πατέρα μου και μέχρι να φτάσουμε στα μισά της διαδρομής είχε φύγει η μάνα μου. Πρέπει να είχε πάει μπροστά στο αμάξι για να τους σταματήσει. Βάλανε μπροστά, την πατήσανε, τη χτυπήσανε μία, την πέταξαν δύο τρία μέτρα πιο κάτω και μετά έβαλαν ξανά μπροστά, περάσαν από πάνω της με το αμάξι και τη διέλυσαν».

Ο γιος της 77χρονης είπε  πως «πήγαν να κόψουν την αλυσίδα από τον λαιμό της. Εγώ την είδα τη μάνα μου νεκρή στο πάτωμα με κομμένη την αλυσίδα στον λαιμό. Δεν της την είχαν πάρει».

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι και εξοργισμένοι παρακολουθούν τα γεγονότα, ενώ τονίζουν ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή αποτελεί ανησυχητικά συχνό φαινόμενο. Την ίδια ώρα, ο γιος της άτυχης 77χρονης διαμηνύει ότι η μητέρα του δεν λιποθύμησε, αλλά ότι τη σκότωσαν.

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της έχουν απομείνει δύο κεράκια για να θυμίζουν την πρωτοφανή αγριότητα με την οποία σκοτώθηκε.

www.in.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 09 Δεκ. 2019 - 13:50