Αρχηγός ΓΕΣ: Οι μαχητές του Ρούπελ μας εμπνέουν-Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι δυνατές και ισχυρές

Σαφές μήνυμα ότι οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού έστειλε από το Ρούπελ ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης.

Χαρακτήρισε τιμή και χαρά την παρουσία του στον ιστορικό χώρο του Ρούπελ για τις εκδηλώσεις της 81ης επετείου της Μάχης των Οχυρών.

«Τιμούμε τους ήρωες που αγωνίσθηκαν και έδωσαν τη ζωή τους αλλά και όσους εργάσθηκαν για να κάνουν τα οχυρά. Ένα μοναδικό έργο που εντυπωσιάζει ακόμα και σήμερα όσους το επισκέπτονται που στην εποχή του ήταν κάτι πρωτοποριακό.

Κι αν σκεφτούμε αυτοί οι άνθρωποι με ποια μέσα έκαναν αυτό το έργο, πραγματικά είναι αξιοθαύμαστοι. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι μαχητές που θυσιάσθηκαν μας εμπνέουν και σήμερα. Σε μία περίοδο πολλαπλών προκλήσεων οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι δυνατές και ισχυρές, ενισχύονται καθημερινά σε προσωπικό και υλικό και έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση για τη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού» δήλωσε ο αρχηγός ΓΕΣ.

(Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη δήλωση του αρχηγού ΓΕΣ από 1:21)

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 10 Απρ. 2022 - 20:51