Η Δουκαίνη Ζαπριάνου επανελεξέγη πρόεδρος της «ΕΜΜΕΛΕΙΑΣ»

Η κ. Δουκαίνη Ζαπριάνου

Κατά τη διάρκεια αρχαιρεσιών στη Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών «ΕΜΜΕΛΕΙΑ» Σερρών, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022, εξελέγησαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι αρχαιρεσίες διενεργήθησαν στην ιδιόκτητη αίθουσα «ΝΙΝΑ ΜΠΕΣΙΡΗ», της Αδελφότητας.
Τα αποτελέσματα των εκλογών με  σειρά ψήφων για το Δ.Σ.:  Δουκαίνη Ζαπριάνου, Νόνη Πασχαλίδου, Αντωνία Θεοχαρίδου, Νανά Ιωαννίδου – Λογοθετίδου,  Ελίνα Χριστοπούλου, Μαρία Νικηφορίδου, Ελισάβετ Μωυσιάδου, Χρύσα Αραπάκη και Χριστίνα Χατζηνταή.
Οι εκλεγείσες Κυρίες, μετά από ψηφοφορία συγκροτήθηκαν σε σώμα ως εξής: Πρόεδρος επανελέγη η κα Δουκαίνη Ζαπριάνου –  Χηνοπούλου, Αντιπρόεδρος η κα Αντωνία Θεοχαρίδου, Γραμματέας η Κα Χριστίνα Χατζηντή, Ταμίας η κα Νόνη Πασχαλίδου και μέλη οι κυρίες Νανά Ιωαννίδου – Λογοθετίδου, Ελίνα Χριστοπούλου, Μαρία Νιηφορίδου, Ελισάβετ Μωϋσιάδου και Χρύσα Αραπάκη.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Κυρίες: Ευθυμία Γρηγοριάδου –  Βερβέρη, Μαίρη Δημούδη – Κατινάκη και Σταυρούλα Αβραμίδου.
Σε ανακοίνωση της Αδελφότητας, μεταξύ των άλλων τονίζονται και τα εξής:
«Ευχαριστούμε θερμά και συγχαίρουμε τα νέα μας Μέλη του Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής επιτροπής καθώς και τις κυρίες Βίλμα Αλεξανδρή-Γούδα, Ζωή Καφετζοπούλου και Ανθούλα Καρακωνσταντίνου, που ως εφορευτική επιτροπή φρόντισαν για την άριστη υλοποίηση της διαδικασίας των εκλογών.z
»Η μεγάλη προσέλευση των μελών μας είναι απόδειξη του πόσο η πόλη έχει ανάγκη από την υλοποίηση κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων.
»Η Εμμέλεια έχει μακρά ιστορία στην εθελοντική προσφορά και τα προηγούμενα Συμβούλια άφησαν πίσω τους σημαντικό έργο. Το έργο αυτό θα συνεχίσουμε, με το ανανεωμένο συμβούλιο, και ευελπιστούμε, και με την δικιά σας στήριξη, να το κάνουμε ακόμη πιο αξιόλογο και ωφέλιμο για όλους μας».

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 08 Μαρ. 2022 - 11:32