Τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Σερρών στο Δημαρχείο Σερρών

Μαθητές και εκπαιδευτικοί από το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΚ) Σερρών επισκέφτηκαν το πρωί της Τρίτης 1 Μαρτίου 2022  το Δημαρχείο Σερρών.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες υποδέχθηκαν στην παλιά Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτρης Σιαμάγκας.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για τις αρμοδιότητες, τις ευθύνες και τον ρόλο της Δημοτικής Αρχής και του Προσωπικού του Δήμου.
Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στο Δημαρχείο και είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου Σερρών και των οργάνων του, ενώ διατύπωσαν και τις απορίες τους.
«Αυτή η επίσκεψη των παιδιών του ΕΕΕΕΚ Σερρών σήμερα στο Δημαρχείο μάς γέμισε όλους φως και χαμόγελο. Η σημερινή τους παρουσία εδώ ήταν για όλους μας πηγή ενέργειας. Εμείς, ως Δήμος Σερρών αναγνωρίζουμε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης και στεκόμαστε πάντα δίπλα τους βοηθώντας σημαντικά στις ιδιαίτερες ανάγκες τους», τόνισε στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Από τη δική του πλευρά ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δημήτρης Σιαμάγκας  επεσήμανε ότι το ΕΕΕΕΚ Σερρών συνιστά ένα στολίδι για τις Σέρρες και ότι τέτοιου είδους επισκέψεις αναμένεται να συνεχιστούν με περισσότερη ένταση το επόμενο χρονικό διάστημα. «Βαδίζουμε προς την επιστροφή στην κανονικότητα, οπότε το Πρόγραμμα «Γνωρίζω τον Τόπο μου» τίθεται ξανά σε πλήρη λειτουργία», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Σιαμάγκας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 01 Μαρ. 2022 - 18:04