«Aνανέωση»-Ένα νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στις Σέρρες

Ένα νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης –Αποθεραπείας λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό στο νομό Σερρών, με προδιαγραφές εφάμιλλες αντίστοιχων κέντρων μεγάλων ευρωπαϊκών χωρών αλλά και των ΗΠΑ.
Δημιουργοί του είναι ο κ. Δημήτριος Ρούντος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός –Αθλητίατρος – Χειροθεραπευτής –  Φυσικοθεραπευτής, ειδικευθείς στην Πανεπιστημιακή Κλινική Bohum – Γερμανίας και η κα Μαλαματή Χειρίδου –  Ρούντου, Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος (Ω.Ρ.Λ.).
Το δημιούργημα τους ονομάζεται «ΑΝΑΝΕΩΣΗ» Κέντρο Αποθεραπείας –Αποκατάστασης Σερρών Α.Ε. και βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης μας. Έχει ανεγερθεί σε προνομιακή τοποθεσία και η πρόσβαση σε αυτό γίνεται από τον κόμβο Νέου Σουλίου με κατεύθυνση προς το Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο και προς την 
(συνέχεια στην 4η σελίδα)
(συνέχεια από την 1η σελίδα)
εταιρεία παραγωγής μπύρας SIRIS, αλλά και ένα χιλιόμετρο ανατολικότερα, πριν από το πρατήριο υγρών καυσίμων Μαγγόλης. 
Πρόκειται για ένα υπέροχο κτιριακό συγκρότημα αποκατάστασης, με άνετο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, αλλά και ανάλογο  χώρο πρασίνου.
Η είσοδος των επισκεπτών στο Κέντρο Αποθεραπείας  - Αποκατάστασης «ΑΝΑΝΕΩΣΗ» των Δημητρίου Ρούντου και Μαλαματής Χειρίδου –  Ρούντου, κερδίζει τις εντυπώσεις. Άνετο σαλόνι υποδοχής –  αναμονής, ενώ οι κυρίες στη ρεσεψιόν σε κερδίζουν με την ευγένεια και την προθυμία εξυπηρέτησης.
Επισκεφθήκαμε πρόσφατα το εν λόγω Κέντρο «ΑΝΑΝΕΩΣΗ», για ιδιωτικούς  λόγους  και για περιορισμένο χρόνο. Καταχωρήσαμε σήμερα τις πρώτες εντυπώσεις περιληπτικά, ελπίζοντας πως θα έχουμε την ευκαιρία, σε άλλο δημοσίευμα μας, να παρουσιάσουμε περισσότερα στοιχεία για την ομολογουμένως εξαιρετική μονάδα υγείας της περιοχής μας.
Μια μονάδα για την οποία οι δημιουργοί της δεν εφείσθησαν εξόδων και κόπων.
Κ.Κ.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 25 Φεβ. 2022 - 11:53