Νέο ξεκίνημα για την Φιλαρμονική του Δήμου Σερρών

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Φιλαρμονική της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.)   μετά από παύση δύο περίπου ετών αρχίζει να επαναλειτουργεί, με αρχιμουσικό τον κ. Κωνσταντίνο Γκανιόπουλο. Τα τμήματα, που θα λειτουργήσουν την φετινή περίοδο είναι: α) Μπάντα παρέλασης, β) Μουσικό φυτώριο, γ) Παιδική χορωδία, και δ) Εφηβική χορωδία.
 Στόχος της Φιλαρμονικής είναι μέσα από την μουσική να συμβάλλει στην καλλιέργεια του χαρακτήρα των παιδιών, να ενισχύσει το συλλογικό πνεύμα και να ωθήσει τα νέα παιδιά στην ενεργό δράση των κοινωνικών και πολιτιστικών δρώμενων.
Η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) κ. Χρυσάνθη Παλάζη – Τσοχατζίδη κατά τη διάρκεια  συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στα Μ.Μ.Ε. δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από δύο περίπου χρόνια, τα μουσικά όργανα της Φιλαρμονικής του Δήμου Σερρών αναμένεται να ηχήσουν και πάλι. Η μουσική είναι ο πολιτισμός μας για αυτό και καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία. Καλούμε όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, που αγαπούν τη μουσική να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, τα οποία πραγματοποιούνται δωρεάν. Με προσεχτικά βήματα και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία μας από τον Covid 19 ξεκινάμε για να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε ζωντανά τις νότες των μουσικών οργάνων σε γιορτές και εκδηλώσεις».
Οι εγγραφές θα αρχίσουν από την Τετάρτη 9/2/2022 και θα συνεχιστούν έως την Τετάρτη 16/2/2022 καθημερινά  από τις 17:30 έως τις 20:30 το βράδυ στον 1ο όροφο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2321 0 68900 και 2321 0 68917.
Να επισημανθεί ότι η συμμετοχή στα τμήματα καθώς και η εκμάθηση των οργάνων είναι ΔΩΡΕΑΝ , ενώ τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στον 1ο όροφο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. 
Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την προστασία της δημόσιας  υγείας.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 08 Φεβ. 2022 - 10:06