Δήμαρχος Σερρών: «Στηρίξαμε και στηρίζουμε τα χωριά με πράξεις»

Η ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου Σερρών αποτελεί κεντρική προτεραιότητα για τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη. Ένα σημαντικό μέρος του προεκλογικού προγράμματος της «Συμμαχίας Σερραίων» για τα χωριά του Δήμου έχει υλοποιηθεί μέσα στην πρώτη διετία της θητεία του, όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Σερρών.

Πρόκειται για παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των δημοτών της περιφέρειας του Δήμου μας αλλά και δημιουργούν αναπτυξιακές προοπτικές ιδιαίτερα στον πρωτογενή τομέα.

Σημαντικό ορόσημο αποτελεί και η μείωση της τιμής του νερού που αποτέλεσε κυρίαρχη προεκλογική δέσμευση της «Συμμαχίας Σερραίων» η οποία όχι μόνο τηρήθηκε αλλά και βελτιώθηκε σημαντικά.

Η κατασκευή του αρδευτικού δικτύου Μητρουσίου-Λευκώνα, που θα εξυπηρετήσει 3.500 αγρότες θα δημιουργεί σημαντική συνθήκη ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται και ο απολογισμός του Δημάρχου Σερρών όπου θα παρουσιασθεί με λεπτομέρεια και σαφήνεια το έργο της Δημοτικής Αρχής του κ. Αλέξανδρου Χρυσάφη.

«Εμείς μιλάμε με έργα…» αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτησή του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωση και προϊδεάζει ότι στο εγγύς μέλλον να υλοποιηθούν ακόμα περισσότερα.

«Στηρίξαμε και στηρίζουμε τα χωριά με Πράξεις», καταλήγει ο Δήμαρχος Σερρών.

Το προεκλογικο πρόγραμμα

της "Συμμαχίας Σερραίων"

pinakas_simmaxia_serraion.jpg

Τι υλοποιήθηκε

pinakas_ergon_dimotiki_arxi_xrisafi.jpg

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 10 Ιαν. 2022 - 19:56