«Εκείνος και Εκείνος» στη Νιγρίτα

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και την Κ.Ε.ΔΗ.Σ., δημιούργησε για το καλοκαίρι του 2020, την παράσταση «Εκείνος κι Εκείνος» του Κώστα Μουρσελά η οποία από 18-8-20 μέχρι 16-9-20 θα περιοδεύσει σε όλο τον Νομό Σερρών. Η παράσταση προσφέρεται στο κοινό με είσοδο ελεύθερη.

Ο Δήμος Βισαλτίας και συγκεκριμένα η Νιγρίτα θα αποτελέσει έναν από τους σταθμούς της περιοδείας, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 21:00 στην Παλαίστρα του Αγίου Αθανασίου. 

Η είσοδος για το κοινό θα πραγματοποιηθεί κατά προτεραιότητα, με κάρτα ελεύθερης εισόδου, η οποία διατίθεται στα παρακάτω καταστήματα της Νιγρίτας: 

α) Εδωδιμοπωλείο «Το Πέρασμα», 

β) Παντοπωλείο Κων/νου Χούνου, 

γ) Παντοπωλείο Γεώργιου Ντόλκου. 

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλούς προσέλευσης (30΄ λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης) και παραμονής στον χώρο. 

Εκείνος κι Εκείνος 

του Κώστα Μουρσελά

Ο Λουκάς και ο Σόλων είναι δύο απλοί άνθρωποι, που σατιρίζουν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας και προσπαθούν με σχόλια, απόψεις, συζητήσεις να κατανοήσουν τον

παραλογισμό και τον προβληματισμό της σημερινής κοινωνίας. Είναι σαν δύο κλασικοί «Ρωμιοί», που προσπαθούν με πολύ χιούμορ και διαδοχικές κωμικές καταστάσεις να σχολιάσουν την σύγχρονη Ελληνική πραγματικότητα.

Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ζλατίντσης

Σκηνικά: Λιάνα Σπυριδωνίδου

Παίζουν: Γιώργος Καρύδας- Παντελής Παπαδόπουλος- Αστέρω Χαριτίδου.

Μαζί τους ζωντανά επί σκηνής τραγουδάει ο Θοδωρής Μπιτζίδης

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 08 Σεπ. 2020 - 16:57