Το Σιδηρόκαστρο θα γιορτάσει την 107η επέτειο απελευθέρωσής του χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση

Χωρίς την καθιερωμένη παρέλαση θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 107η επέτειο απελευθέρωσης του Σιδηροκάστρου από τη Βουλγαρική κατοχή. Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Σημαιοστολισμός των Δημοσίων, Δημοτικών, Ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών.

19.00:    Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου που θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Σιδηροκάστρου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου - Έπαρση της Σημαίας.

08.00: Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Ευαγγελίστριας προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου.

10.00: Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας, εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας.

11:00 Μετάβαση στο Ηρώο της πόλης.

Επιμνημόσυνη Δέηση, κατάθεση στεφάνων.

Προσκλητήριο Νεκρών.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Εθνικός Ύμνος.

Κατά τις παραπάνω εοοταστικές εκδηλώσειο καλούνται να παραστούν:

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος με τον ιερό κλήρο. Οι Βουλευτές Νομού Σερρών. Ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών. Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Σιδ/στρου. Οι Περιφερειακοί Σύμβο­υλοι. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Διοικητής Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάσ- τρου.. Η Ειρηνοδίκης. Οι τέως δήμαρχοι Σιντικής. Οι Προϊστάμενοι Δημοσίων Υπηρεσιών. Ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Σώματος Οι Προϊστάμενοι Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμών, Τραπεζών, Ν.Π.Ι.Δ. Οι Αξιωματικοί του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας, οι εν ενεργεία με στολή και οι εν αποστρατεία κατά ιεραρχική τάξη. Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι εν γένει. Οι Εκπρόσωποι Αναπηρικών και Εφεδρο π ολεμιστικών Οργανώσεων. Οι Πρό­εδροι των Εμποροβιομηχανικών, Επαγγελματοβιοτεχνικών και Εργατοϋπαλληλικών Οργανώσεων. Ο Πρόεδ­ρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ν. Σερρών. Οι Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 22 Ιουν. 2020 - 18:34