Ο Θεολόγος ευλόγησε την Αγιοβασιλειόπιτα του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας των φυλακών Νιγρίτας

Η κοπή της Αγιβασιλειόπιτας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, που λειτουργεί στο κατάστημα κράτησης Νιγρίτας, πραγματοποιήθηκε, σήμερα, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2020.

Την Αγιοβασιλειόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτας κ. κ. Θεολόγος ο οποίος ευχήθηκε δύναμη στο έργο του σχολείου, το οποίο χαρακτήρισε πυρήνα αγάπης και μάθησης.

vasilopita_sxoleiou_deuteris_eukairias_filakon_nigritas_1.jpg

Ο κ. Θεολόγος συνομίλησε με εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτικούς για το πρόγραμμα και τις δράσεις του σχολείου προκειμένου να εξεταστεί η δυνατότητα αρωγής  και συνεργασίας.

Ο διευθυντής του ΣΔΕ κ. Αναστάσιος Λασπάς πρόσφερε στον Σεβασμιώτατο χειροποίητη κατασκευή εκκλησίας των εκπαιδευομένων, εκφράζοντας ευχαριστίες για την αποδοχή της πρόσκλησης.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Βισαλτίας κ. Αθανάσιος Μασλαρινός, ο διευθυντής του Κ.Κ. Νιγρίτας κ. Παναγιώτης Ραδόπουλος, οι ιερείς της Νιγρίτας π. Γεώργιος και π. Βασίλειος. 

Όλοι μαζί εκπαιδευτικοί, εκπαιδευόμενοι, εθελοντές, εκκλησία, κοινωνικοί φορείς καταβάλλουν προσπάθεια να υπηρετήσουν την ευάλωτη κοινωνική ομάδα στην οποία απευθύνεται το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Νιγρίτας

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 16 Ιαν. 2020 - 14:38