Σέρρες: Θλίψη για την αδόκητη απώλεια της φιλολόγου Λευκοθέας(Λέττυ) Χατζηκαλούδη

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία των Σερρών η αδόκητη απώλεια της καθηγήτριας-φιλολόγου Λευκοθέας (Λέττυ) Χατζηκαλούδη, σε ηλικία 52 ετών.

Ιδιαίτερα μεγάλη είναι η απώλεια για την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς η εκλιπούσα υπήρξε υπόδειγμα καθηγήτριας. Άνθρωπος προσηνής και πρόσχαρος είχε την ικανότητα ως εκπαιδευτικός να εμπνέει τους μαθητές της, να τους ενθαρρύνει, βοηθώντας τους να εξελίσσονται και να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια, όπως μαρτυρούν οι ίδιοι για την καθηγήτριά τους.

Η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον ιερό ναό των Αγίων Μαρίνης και Αντωνίου Σερρών, στις 11π.μ., ενώ η ταφή έγινε στο Α΄ Κοιμητήριο, παρουσία πλήθους συγγενών, φίλων και πολλών εκπαιδευτικών.

Η εκλιπούσα ήταν παντρεμένη με τον Ιωάννη Κούλα, αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Αικατερίνη-Χριστίνα.

Παρά το βαρύτατο πένθος η οικογένεια απηύθυνε έκκληση όπως αντί στεφάνου να διατεθούν οικονομικά βοηθήματα στην «Κωστοπούλειο Στέγη» Σερρών.

Η εφημερίδα μας εκφράζει την οδύνη της για την πρόωρη απώλεια της Λευκοθέας (Λέττυ) Χατζηκαλούδη. Στο σύζυγό της Ιωάννη, στη θυγατέρα της Αικατερίνη-Χριστίνα , στους γονείς Καλούδη και Θεοδότα και στα αδέλφια της Παρασκευή και Γεώργιο, απευθύνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της και εύχεται την εξ ύψους παρηγορία.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 06 Νοε. 2019 - 13:26