Μεγάλο έλλειμμα σε αθλητικές υποδομές στο Δήμο Σερρών διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Γιάννης Δεσποτίδης

Ο πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ Δήμου Σερρών κ. Γιάννης Δεσποτίδης

Τραγικές  χαρακτηρίζει ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής Κοινωνικής Πολιτικής και Αθλητισμού του Δήμου Σερρών, κ. Γιάννης Δεσποτίδης, τις ελλείψεις σε αθλητικές υποδομές.

Η διαπίστωση στην οποία έχει προβεί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος του ΟΠΑΚΠΑ είναι η μεγάλη δυναμική που υπάρχει στα τμήματα υποδομών των αθλητικών συλλόγων είναι αδύνατο να εξυπηρετηθεί από τις υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο βαθμός δυσκολίας της «εξίσωσης» μεγαλώνει δραματικά αν συνυπολογισθεί ότι οι αθλητικές υποδομές του Δήμου Σερρών είναι πεπαλαιωμένες κι αυτό συνεπάγεται ένα δυσθεώρητο κόστος συντήρησης, που είναι επαναλαμβανόμενο και διαρκώς αυξανόμενο.

Η λύση στο πρόβλημα δεν πρόκειται να δοθεί απλά με τη δημιουργία ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου αλλά αποτελεί αδήριτη ανάγκη η κατασκευή προπονητηρίων.

Σε αναζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού

Σε επίπεδο κατανομής πόρων του ΟΠΑΚΠΑ ο κ. Γιάννης Δεσποτίδης είναι αποφασισμένος να εφαρμόσει μια ορθολογική κατανομή πόρων, διαθέτοντας πιστώσεις ανάλογα με τις υφιστάμενες ανάγκες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό είναι ένα ζητούμενο για τον συγκεκριμένο οργανισμό του Δήμου Σερρών και γίνονται προσπάθειες να καλυφθούν οι ανάγκες μέσω κινητικότητας στο δημόσιο. Ο αριθμός των ατόμων που ενδιαφέρεται να απορροφήσει ο ΟΠΑΚΠΑ ανέρχεται σε 12.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 12 Οκτ. 2019 - 13:43