Σέρρες: Ημέρα αιμοδοσίας στην «Παναγίτσα»

Η καθιερωμένη ετήσια αιμοδοσία του ιερού ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα) Σερρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019. Σε σχετική ανακοίνωση του ναού αναφέρονται τα εξής:

«Τα νοσοκομεία και οι κλινικές δέχονται κάθε μέρα αρρώστους και τραυματίες συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη από αίμα για να θεραπευθούν και να επιβιώσουν. Τα έκτακτα περιστατικά εγχειρήσεων και ιδίως εκείνα των δυστυχημάτων δεν παίρνουν καμία αναβολή.

Έτσι τα αποθέματα αίματος εξαντλούνται.

Χρειάζεται λοιπόν αίμα.

Αυτή η πραγματικότητα, μας έκανε να θελήσουμε να οργανώσουμε και φέτος, με τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Θεολόγου,  «Ημέρα αιμοδοσίας»  στην ενορία μας.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 22 Σεπτέμβρη, από τις 10:00 έως 13:00, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στην αίθουσα του Ιερού Ναού μας, από συνεργείο του Κέντρου Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών.  

Δεν γνωρίζει ο καθένας μας πότε θα χρειαστεί λίγο αίμα. Γι’ αυτό ας δώσουμε σήμερα πρόθυμα για να βρούμε την ίδια συμπαράσταση όταν αύριο το χρειαστούμε.

Η τράπεζα Αίματος της Ενορίας μας είναι στη διάθεσή του κάθε πάσχοντος συνάνθρωπου μας. Γι’ αυτό κάθε φορά έχουμε χρέος να την στηρίζουμε και να την ενισχύουμε».

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 18 Σεπ. 2019 - 12:06