Βροχές και καταιγίδες αναμένονται στην περιοχή των Σερρών την Κυριακή

Βροχερός αναμένεται σήμερα, Κυριακή 14 Ιουλίου 2019, στην περιοχή των Σερρών. Από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες, ενώ τις βραδινές ώρες θα συνεχισθεί η βροχόπτωση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 19 και 26 βαθμούς κελσίου.

Στην περιοχή θα πνέουν άνεμοι εντάσεως μέχρι 3 μποφόρ με την ταχύτητά τους να φθάνει στα 16χλμ./ώρα.

Τα επίπεδα της υγρασίας θα διαμορφωθούν μεταξύ 54 και 90%

Ο καιρός σε όλη των Ελλάδα

Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019 αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνές. Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά, στην Ανατολική Θεσσαλία και στο Βόρειο Αιγαίο, ενώ από το μεσημέρι και έπειτα τα φαινόμενα θα εντοπίζονται στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη. Προς το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά και Θεσσαλία, στη Θράκη, στο Ανατολικό Αιγαίο και ενδεχομένως στην Κρήτη. Από το μεσημέρι και έπειτα υπάρχει πιθανότητα τοπικών χαλαζοπτώσεων, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 17 έως 31, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 27, στα νησιά του Αιγαίου από 20 έως 29 και στην Κρήτη από 19 έως 31.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, ενώ βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται από το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βόρειους και βορειοανατολικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές. Πιθανότητα βροχοπτώσεων ή καταιγίδας υπάρχει έως και το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το πρωί όμως θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 14 Ιουλ. 2019 - 11:23