Ζ. Μητλιάγκας: Ο Ανδρέας Ανδρέου υπήρξε δάσκαλος μας

Δάσκαλο όλων των νεώτερων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Ανδρέου ο πρώην δήμαρχος Σερρών κ. Ζήσης Μητλιάγκας. Σε δήλωσή του για την απώλεια του σπουδαίου οραματιστή δημάρχου επισημαίνει ότι επιτέλεσε σπουδαίο έργο, διαρκούς σημασίας και αξίας.

Η δήλωση του κ. Μητλιάγκα έχει ως εξής:

«Έφυγε σήμερα για τις αιώνιες μονές ο αλησμόνητος και αγαπημένος Δήμαρχος Σερρών Ανδρέας Ανδρέου. Υπήρξε δάσκαλός μας, όλων των νεώτερων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στα Δημοτικά πράγματα. Τιμήθηκε όπως κανείς άλλος από τους δημότες των Σερρών. Επετέλεσε σπουδαίο έργο, διαρκούς σημασίας και αξίας και αφήνει ανεξίτηλα τη μνήμη του στις καρδιές των Σερραίων και στην Ιστορία της κοινωνίας μας».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Σερρών

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερρών κ. Στέργιος Γαλάνης σε δήλωσή του για την εκδημία του πρώην δημάρχου Σερρών Ανδρέα Ανδρέου αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε από τη ζωή ο πρώην δήμαρχος Σερρών Ανδρέας Ανδρέου, ένας οραματιστής δήμαρχος. Ο δημιουργός της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων! Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του. Καλό παράδεισο!»

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 29 Ιουν. 2019 - 15:25