Συνάντηση του νέου δημάρχου Βισαλτίας Αθ. Μασλαρινού με τον περιφερειάρχη Κεν. Μακεδονίας

Τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Βισαλτίας Αθανάσιο Μασλαρινό υποδέχθηκε, την περασμένη , στο γραφείο του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Σας καλωσορίζω και σας συγχαίρω για τη νίκη εσάς και όλους τους υποψηφίους του Δήμου Βισαλτίας για τον πολύ καλό προεκλογικό αγώνα που έγινε στο δήμο σας», σημείωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας υποδεχόμενος τον κ. Μασλαρινό.

Μετά τη συνάντηση, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν τα θέματα της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου Βισαλτίας για τα επόμενα χρόνια, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας δήλωσε ότι υποδέχθηκε έναν φίλο και έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκε τα προηγούμενα χρόνια, φέρνοντας ουσιαστικά αποτελέσματα για τον τόπο.

 «Σήμερα είχα μια εποικοδομητική συζήτηση, ως νεοεκλεγείς δήμαρχος του Δήμου Βισαλτίας με τον σημερινό αλλά και αυριανό Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο γνωριζόμαστε και συνεργαζόμαστε χρόνια τώρα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Παρόλο που αναλαμβάνουμε καθήκοντα τον Σεπτέμβριο ήδη ξεκινήσαμε δουλειά και συζητήσαμε μια σειρά από θέματα που αφορούν  στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Βισαλτίας. Είδαμε ζητήματα που απασχολούν τους δημότες μας και στα οποία θέλουμε να δώσουμε λύσεις. Συζητήσαμε για μεσοπρόθεσμες αλλά και μακροπρόθεσμες παρεμβάσεις, που θα κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε στην καθημερινότητα του πολίτη.

Από τον Σεπτέμβριο κιόλας θα παρουσιάσουμε μια σειρά από κοινές δράσεις και κοινά έργα τα οποία η Περιφέρεια Κεντρικής  Μακεδονίας με τον Δήμο Βισαλτίας θα προχωρήσουμε μαζί. Είμαστε αποφασισμένοι να βελτιώσουμε τις συνθήκες ζωής όλων των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Θεωρώ ότι σήμερα, έχουμε ήδη ξεκινήσει μια καλή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Μαζί θα σχεδιάζουμε, μαζί θα υλοποιούμε. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να μη χαθεί  ούτε μια ημέρα. Είναι πολλά αυτά που μπορούν και πρέπει να γίνουν. Άρα μας περιμένει πολλή και ωραία δουλειά», δήλωσε ο κ. Μασλαρινός

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 12 Ιουν. 2019 - 08:16