Θλίψη σκόρπισε ο αδόκητος θάνατος του Πέτρου Κιοσσέ

Φωτογραφία αρχείου

Τραγική κατάληξη είχε σήμερα ο 2ος Παλλατίδειος Ημιορεινός Ημιμαραθώνιος στο Σιδηρόκαστρο. Ο διοργανωτής της αθλητικής εκδήλωσης, Πέτρος Κιοσσές, κατέρρευσε λίγο μετά τον τερματισμό του.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν ο άτυχος άνδρας δεν ανέκτησε τις αισθήσεις του. Στο νοσοκομείο Σερρών όπου μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας, στο Σιδηρόκαστρο, αύριο, Δευτέρα, στις 6μ.μ. Η οικογένειά του καλεί αντί στεφάνου όσοι επιθυμούν να καταθέσουν χρήματα στον λογαριασμό toy Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών «Χάρισε Ζωή».

Ο Πέτρος Κιοσσές είχε αναπτύξει πλούσια εθελοντική προσφορά στο Σιδηρόκαστρο. Το άγγελμα της εκδημίας του σκόρπισε τη θλίψη και πολλοί είναι αυτοί που εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους μέσα από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Σερρών κ. Γιώργος Θεοχάρης αναφέρει τα εξής:

«Ένα τραγικό γεγογος συνέβη σήμερα στο 2ο Παλλατιδειο Ημιορεινο Ημιμαραθωνιο που έλαβε χώρα στο Σιδηροκαστρο Σερρων.
Ο διοργανωτής του αγωνα και φίλος Πέτρος Κιοσσές μόλις πέρασε την γραμμή του τερματισμού αφησε την τελευταία του πνοή.
Έφυγε την ημέρα που διεξαγόταν το αθλητικό γεγονός που έχτισε με μεγάλη αγάπη.
Ο εθελοντισμός του και η αγάπη του για τα πολιτιστικά και αθλητικά δρωμενα ήταν κάτι που τον χαρακτηριζε.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ!»

Ο δημοσιογράφος Παν. Σαββίδης σημειώνει:

«Στο φινάλε μιας εκδήλωσης που ο ίδιος εργάστηκε με πάθος, μεράκι και αγάπη για την καθιέρωση και την επιτυχία του, τον "Παλλατίδειο Ημιορεινό Ημιμαραθώνιο Δρόμο" (Σιδηρόκαστρο) ο φίλος Πέτρος Κιοσσές, "έφυγε" ξαφνικά από κοντά μας. Δραστήριος με πλούσια εθελοντική προσφορά, που ο χαμός του αποτελεί απώλεια για τον τόπο μας. Φίλε Πέτρο θα σε θυμόμαστε με νοσταλγία και αγάπη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην σύζυγό του Όλγα και στα παιδιά τους. Με τον Πέτρο συνεργαστήκαμε τα τελευταία χρόνια στην εκδήλωση της αναβίωσης στο Ρούπελ, απ΄ όπου και η φωτογραφία. Καλή αντάμωση ... "γιατρέ Μεσσήνη"»

Τη θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του Πέτρου Κιοσσέ εκφράζει και ο Νίκος Δροβατζίκας:

«Καλό ταξίδι φίλε Πέτρο !

Έφυγες τόσο ξαφνικά από κοντά μας και χωρίς την θέλησή σου, βύθισες στο πένθος την οικογένειά σου, εμάς τους φίλους σου και όλη την τοπική κοινωνία . Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έφυγες από κοντά μας Πέτρο. Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, εσύ ο τόσο δραστήριος και χαμογελαστός Πέτρος μας ! Το επίκεντρο της παρέας μας. Τι να πρωτοπούμε για σένα, πόσο όμορφος άνθρωπος ήσουν , πόσο απλός, πόσο καλόκαρδος, υπεύθυνος, πολυτάλαντος , άριστος επαγγελματίας αλλά πάνω από όλα ένα υπέροχος οικογενειάρχης , που λάτρευε την σύζυγο του και τα δύο τους παιδιά. Πως τους άφησε μόνους , πως μας άφησες Πέτρο …. Ήμασταν μια εξαιρετική παρέα , πως δεν θα είσαι ανάμεσά μας. Τίποτε ποια δεν θα είναι όπως πριν. Καλό ταξίδι και καλό παράδεισο αγαπημένε μας φίλε, θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας για τη ζεστασιά, το μοναδικό σου χιούμορ και το χαμόγελο σου» !

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 09 Ιουν. 2019 - 23:25