Αναρτήθηκαν τα εκλογικά τμήματα στο δημαρχείο των Σερρών

Αναρτήθηκε μπροστά από το δημαρχείο Σερρών ο πίνακας με τα εκλογικά τμήματα, όπου οι ψηφοφόροι μπορούν να μάθουν που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα την ερχόμενη Κυριακή.

Δεν είναι λίγοι οι συμπολίτες μας που σπεύδουν να ενημερωθούν σε ποιο εκλογικό κέντρο θα ψηφίσουν. Σε αρκετές περιπτώσεις οι εκλογείς ανακαλύπτουν ότι θα ψηφίσουν σε διαφορετικό εκλογικό κέντρο από εκείνο στο οποίο παραδοσιακά ασκούσαν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Εκπλήσσονται, επίσης, από το γεγονός ότι θα χρειασθεί να επισκεφθούν δύο εκλογικά τμήματα, καθώς στο πρώτο θα ψηφίσουν για Ευρωκοινοβούλιο και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και στο δεύτερο για το Δημοτικό και το Τοπικό συμβούλιο της περιοχής τους.

Από πολλές πλευρές εκφράζονται φόβοι ότι οι τετραπλές κάλπες θα δυσχεράνουν την εκλογική διαδικασία και μπορεί να μπερδέψουν τους ψηφοφόρους.

Πάντως, οι εκλογείς  μπορούν να ενημερωθούν για το εκλογικό κέντρο στο οποίο θα ψηφίσουν από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του υπουργείου Εσωτερικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.ypes.gr/mathe-poy-psifizeis-forma/

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 23 Μάιος. 2019 - 10:16