Ν. Ζίχνη: Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση των υποψηφίων του Γ. Ντώνε

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Νέας Ζίχνης στην εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του Συνδυασμού «Αγωνιστική Κίνηση».

Η μεγάλη αίθουσα πολιτισμού «Μαριάννα», στην έδρα του Δήμου, αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα κάποιοι να μείνουν απ' έξω, αφού δεν χωρούσαν μέσα στην αίθουσα. «Είμαι συγκινημένος από την ανταπόκριση και τη θερμή υποδοχή. Η παρουσία 600 και πλέον συμπολιτών μας, από κάθε γωνιά και χωριό της περιοχής μας, φανερώνουν τη δυναμική του συνδυασμού μας. Το αποτέλεσμα  έρχεται από τις ομάδες. Με αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Πάμε για μια καθαρή νίκη. Μια νίκη ορόσημο για την Αυτοδιοίκηση, και τη Νέα Ζίχνη», δήλωσε αμέσως μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιώργος Ντώνες.

Στην έναρξη της ομιλίας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ν.Ζίχνης έκανε μια συγκλονιστική αναφορά, μιλώντας για τον αείμνηστο Δήμαρχο, Ανδρέα Δαϊρετζή : «Στέλνω μήνυμα εγγύησης για δημιουργική συνέχεια του έργου και της θετικής κληρονομιάς από τον αείμνηστο φίλο Αντρέα. Χάρη στον Ανδρέα Δαϊρετζή μπορούμε και λέμε σήμερα ότι ο Δήμος πατά γερά στα πόδια του», είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ντώνες.

Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκε και η συντριπτική πλειονότητα των υποψηφίων του συνδυασμού στις επικείμενες εκλογές. «Την απαρτίζουν άνθρωποι χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς ταξίματα και ανταλλάγματα. Άνθρωποι που ξέρουν να αγωνίζονται, να διεκδικούν, να πετυχαίνουν. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Ντώνες στην ομιλία του.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 22 Απρ. 2019 - 08:10