Ο Δ. Μερετούδης στο πλευρό του Αλ. Χρυσάφη

Ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Σερρών κ. Δημήτριος Μερετούδης ανακοίνωσε ότι θα συστρατεύεται με την «Συμμαχία Σερραίων» και τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Χρυσάφη.

Ο κ. Μερετούδης παραθέτοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση αναφέρεται στις ικανότητες του κ. Χρυσάφη αλλά και στον ενθουσιασμό, την εμπειρία και τη διάθεση για προσφορά που διακρίνει τα μέλη της «Συμμαχίας Σερραίων».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:

«Φίλες και φίλοι,

Το 2019 είναι μια χρονιά αλλαγών γεμάτη ελπίδες, γιατί οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου μας δίνουν την ευκαιρία να έχουμε νέες δυνατότητες ώστε να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας.

Μετά λοιπόν από ώριμη σκέψη και με αίσθημα ευθύνης αποφάσισα στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου να συστρατευτώ με τη «Συμμαχία Σερραίων» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Αλέξανδρο Χρυσάφη και να διεκδικήσω την ψήφο σας ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική ενότητα του Σκουτάρεως.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο τόπο με άξιους κατοίκους και πρέπει πλέον να δώσουμε τη δυνατότητα στο Δήμο Σερρών να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Ο  Αλέξανδρος Χρυσάφης, ένας επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, έχει αποδείξει τόσο με την επαγγελματική του πορεία όσο και με την κοινωνική ότι μπορεί να το πετύχει αυτό καθώς γνωρίζει άριστα από διοίκηση, οργάνωση και εύρεση χρηματικών πόρων καλύτερα από τον οποιοδήποτε.

Η «Συμμαχία Σερραίων» είναι μια καινούρια παράταξη, που στελεχώνεται από νέους αλλά και έμπειρους ανθρώπους, γεμάτους ενθουσιασμό και όρεξη να προσφέρουν τα μέγιστα για τον τόπο μας.

Όλα αυτά συνέβαλλαν στην απόφαση μου να δώσω μαζί με τη «Συμμαχία Σερραίων» έναν αγώνα για έναν Δήμο «έξυπνο», σύγχρονο, αλληλέγγυο και πρωταγωνιστή! 

Σας καλώ όλους να συμπορευθείτε μαζί μας στον αγώνα αυτό!

Με εκτίμηση,

Μερετούδης Δημήτρης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

με το συνδυασμό «Συμμαχία Σερραίων»

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 05 Απρ. 2019 - 15:44