Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Σερρών Δ. Μερετούδης

Την παραίτησή του υπέβαλε πριν από λίγο στο δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας, Υγείας και Παιδείας και πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. κ. Δημήτριος Μερετούδης.

Ο μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος συντάχθηκε με την απόφαση που είχε λάβει η γενική συνέλευση της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων , σύμφωνα με την οποία όσα μέλη της κατέχουν αξιώματα και δεν σκοπεύουν να συμπορευθούν με τον συνδυασμό στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έπρεπε να παραιτηθούν από τις θέσεις που κατέχουν.

Με την παραίτηση του κ. Μερετούδη καθίσταται σαφές ότι ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος με τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων.

Την περασμένη Τρίτη η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων αποφάσισε να θέσει εκτός παράταξης τον κ. Βασίλη Τερζή και έτσι, πλέον, δεν μπορεί να κατέχει τη θέση του προέδρου της ΚΕΔΗΣ.

Στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Σερρών που θα γίνει την Τετάρτη 3 Απριλίου θα διενεργηθεί ψηφοφορία για την αναπλήρωση της θέσης του προέδρου της ΚΕΔΗΣ αλλά και του κ. Καδή στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΣ.

Κατά πάσα πιθανότητα θα τεθεί εκτός ημερήσιας διάταξης και η αντικατάσταση του παραιτηθέντος αντιδημάρχου κ. Δ. Μερετούδη.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 29 Μαρ. 2019 - 12:40