Νέα εποχή για την Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Σερρών

Την έναρξη μιας νέας εποχής για την Συνεταιριστική Τράπεζα Ν. Σερρών σηματοδοτεί η έγκριση από την έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της τροποποίησης του καταστατικού της για την αλλαγή της επωνυμίας της σε Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την συνένωση με την Συνεταιριστική Τράπεζα Πιερίας.
Ενδεικτικό του νέου μεγέθους που αποκτά η Συνεταιριστική Τράπεζα Κεντρικής Μακεδονίας είναι ότι το ενεργητικό της θα αγγίζει, πλέον, τα 110 εκ. ευρώ, από 72 εκ. ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα. Επίσης, διπλασιάζεται το στελεχιακό δυναμικό της νέας τράπεζας που θα αριθμεί 40 υπαλλήλους.
Ο αμέσως επόμενος στόχος του νέου τραπεζικού σχήματος είναι καταστεί λειτουργική η συγχώνευση αλλά και να αντιμετωπιστούν προβλήματα προσαρμογής που θα ανακύψουν. 
Στα τέλη Μαρτίου αναμένεται τεθεί σε λειτουργία το νέο λειτουργικό σύστημα της Συνεταιριστικής Τράπεζας Κεντρικής Μακεδονίας.
Ως βασική προτεραιότητα έχει τεθεί η διείσδυση στην τραπεζική αγορά της Θεσσαλονίκης και κατ’ επέκταση της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Η διαδικασία της συγχώνευσης των δύο συνεταιριστικών τραπεζών ξεκίνησε το 2014.
Πριν το Πάσχα αναμένεται να διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 14 Μαρ. 2019 - 18:05