Βραδιά καραόκε στο φουαγιέ των «Αστεριών»

Βραδιά καραόκε θα παρουσιασθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, στις 9.15μ.μ., στο φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου «Αστέρια» με τους Βίκυ Βογιατζοπούλου και Παύλου Αζναουρίδη.
Ο Παύλος Αζναουρίδης είναι μουσικοσυνθέτης με σπουδές στο εξωτερικό στο εργαστήριο του ennio morricone. Γράφει κυρίως μουσική για θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση και έχει πάρει πολλά βραβεία για τη θεατρική του μουσική όπως στο φεστιβάλ Ιθάκης και φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Τα τελευταία 20 περίπου χρόνια είναι μέλος των Monie & Monie Conniente 
Η Βίκυ Βογιατζόγλου μεγάλωσε στις Σέρρες, με σπουδές στη μουσική, τη ζωγραφική και τη γραφιστική εργάστηκε ως γραφίστας για πολλά χρόνια ενώ ασχολήθηκε με τη μουσική από νωρίς παίζοντας μπάσο σε διάφορα σχήματα .
Συμμετείχε ως τραγουδίστρια σε μεγάλα μουσικά σχήματα με συνεργασίες με τον Γιάννη Σπανό, τον Αντώνη Καλογιάννη κι άλλους.
Ως τραγουδίστρια έχει εμφανίσεις εκτός από την Ελλάδα, στην Βιέννη και στην Αγγλία ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στο ξενόγλωσσο κοινό. Τα τελευταία 16 χρόνια είναι μέλος ως τραγουδίστρια στο μουσικό σχήμα των Monie & Monie Conniente!!  
Γενική είσοδος 5,00 G

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 26 Φεβ. 2020 - 17:00