Τονωτική ένεση» του Δήμου Βισαλτίας προς το Κ.Υ. Νιγρίτας -Παραδόθηκε ικανοποιητική ποσότητα φαρμάκων

Ικανοποιητική ποσότητα φαρμακευτικού υλικού παρέδωσε ο Δήμος Βισαλτίας στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας. Ο Δήμος Βισαλτίας προχώρησε στην ενέργεια αυτή προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Υγείας.

Η δήμαρχος κα Αγνή Δουβίτσα δεσμεύθηκε από την πλευρά της να είναι αρωγός στις ανάγκες του Κ.Υ. Νιγρίτας, τονίζοντας ότι «είναι την εποχή που ζούμε να μην μπορούμε ως κοινωνία να ανταποκριθούμε επαρκώς απέναντι στους συμπολίτες μας». 

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Βισαλτίας αναφέρονται τα εξής:

«Ο Δήμος Βισαλτίας παρέδωσε φαρμακευτικό υλικό στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας

Ποιος θα φανταζόταν όταν πριν από περίπου 30 χρόνια που δημιουργήθηκαν τα Κέντρα Υγείας, πως μια μέρα θα έμεναν χωρίς φάρμακα και υλικά.

Η φτώχεια συνιστά παραβίαση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Η ελληνική κοινωνία διέρχεται σήμερα μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο λόγω της οικονομικής κρίσης και μεγάλο μέρος του πληθυσμού έχει οδηγηθεί στην ανεργία και την φτώχεια. Σε μια ευρύτερη προσπάθεια ανακούφισης από τις συνέπειες της κρίσης, ομάδες πολιτών, επιχειρήσεις, οργανώσεις, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς οργανώνουν δράσεις και πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών μας που πλήττονται από τη φτώχεια.

Ακολουθώντας αυτό το παράδειγμα ο Δήμος Βισαλτίας ανταποκρινόμενος στην έκκληση για βοήθεια από το Κέντρο Υγείας Νιγρίτας την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015  παρέδωσε ικανοποιητική ποσότητα φαρμακευτικού υλικού στον Διευθυντή και το προσωπικό του Κεντρου Υγείας Νιγρίτας.

Ο κ. διευθυντής ευχαρίστησε την κα δήμαρχο και τους συμβούλους που την συνόδευαν για την άμεση ανταπόκριση που έχει ως αποτέλεσμα την εύρυθμη λειτουργία του κέντρου αλλά και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η κα δήμαρχος από την πλευρά της υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα αρωγός σε οποίες ανάγκες προκύψουν γιατί είναι αδιανόητο την εποχή που ζούμε να μην μπορούμε ως κοινωνία να ανταποκριθούμε επαρκώς απέναντι στους συμπολίτες μας».

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 24 Δεκ. 2015 - 11:14