Θερινό σινεμά: Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή και Εγώ ο Απαισιότατος 3

Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 10.00 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Πάτρικ Χιούζ.

Πρωταγωνιστούν: Ράιαν Ρέινολντς, Σάμιουλ Λ. Τζάκσον, Σάλμα Χάγεκ, Γκάρι Όλνταμ, Ελοντί Γιουνγκ, Χοακίμ Ντε Αλμέιντα, Κίρστι Μίτσελ, Ρίτσαρντ Ι. Γκραντ.

Διάρκεια: 110 λεπτά. 

Κατηγορία: Περιπέτεια.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο άνω των 15.

Περίληψη: Ο κορυφαίος σωματοφύλακας στον κόσμο, καλείται να προστατεύσει τη ζωή του θανάσιμου εχθρού του, ενός από τους πιο διαβόητους εκτελεστές του πλανήτη. Ο ασταμάτητος σωματοφύλακας και ο αδίστακτος δολοφόνος, βρίσκονται για χρόνια αντιμέτωποι, αλλά τώρα θα βρεθούν μαζί για ένα απίστευτα τρελό 24ωρο. Κατά τη διάρκεια της άγριας περιπέτειας που θα τους μεταφέρει από την Αγγλία έως τη Χάγη, θα αντιμετωπίσουν καταδιώξεις με αυτοκίνητα, αλλόκοτες περιπέτειες πάνω σε πλοία, αλλά και έναν ανελέητο δικτάτορα της Ανατολικής Ευρώπης, που διψάει για αίμα.

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3

Ο αγαπημένος μας Γκρου, λοιπόν, επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική. Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του '80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

apaisiotatos_3.jpg

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 8.00 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σκηνοθεσία: Πιέρ Κοφέν, Κάιλ Μπάλντα, Έρικ Γκιγιόν.

Ακούγονται οι φωνές των: Γιάννη Ζουγανέλη, Λευτέρη Ελευθερίου.

Διάρκεια: 90 λεπτά. 

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 06 Σεπ. 2017 - 23:22