Τα «λιοντάρια» απέναντι στην καλή παράδοση του ΟΦΗ στις Σέρρες

Τη νίκη θα ψάξει ο Πανσερραϊκός σήμερα, στις 3μ.μ., στο δημοτικό γήπεδο Σερρών απέναντι στον ΟΦΗ, προκειμένου να σφραγίσει ακόμη και μαθηματικά την υπόθεση παραμονή.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος κάθε ομάδα πήρε νίκη στην έδρα της, με τον Πανσερραϊκό να επικρατεί με 2-1 στις Σέρρες για τον Α’ Γύρο και τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με 4-0 στο Ηράκλειο για τον Β’ Γύρο.

 

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί τελευταία φορά για τη Super League τη σεζόν 2008-09, όπου ο ΟΦΗ είχε πάρει νίκη στις Σέρρες με 2-1 και το παιχνίδι του Ηρακλείου είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 0-0.

 

Η ομάδα της Κρήτης διατηρεί πολύ καλή παράδοση με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, αφού στις 16 συνολικά συναντήσεις που έχουν γίνει μεταξύ τους με γηπεδούχο την ομάδα των Σερρών, έχει 6 νίκες και 6 ισοπαλίες, ενώ ο Πανσερραϊκός κατάφερε να επικρατήσει σε πέντε ματς.

 

Το πιο συχνό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι η ισοπαλία με 1-1, η οποία έχει σημειωθεί σε τέσσερα από τα παιχνίδια τους, ενώ ακολουθεί η νίκη με 1-0 του ΟΦΗ. Οι τέσσερις νίκες του Πανσερραϊκού έχουν σημειωθεί με τρία διαφορετικά σκορ, οι δύο με 1-0 και 2-1 και μια με 3-1.

 

Στην αποστολή της ομάδας των Σερρών ο Πάμπλο Γκαρσία  έχει συμπεριλάβει 20 παίκτες: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Πεταυράκης, Ντανκερλουι, Στάϊκος, Σοφιανός, Ουεντραόγκο, Μούργος, Ουάρντα, Διαμαντής, Τομάς, Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μασκανάκης, Άλεξιτς, Μορέιρα, Οικονόμου, Χατζηστραβός, Μπετανκόρ.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Θυμιάνης και οι Χοβάν, Πηλέας, Γούλερι, Γκοτζαμανίδης, Παπαβασιλείου, Ανάκογλου.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 13 Απρ. 2024 - 12:38