Συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία προϊόντα

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 36χρονη υπήκοος Ρουμανίας, καθώς στο όχημα που οδηγούσε διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 6 δοχεία με 50 λίτρα πετρέλαιο, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καύσιμα και το παραπάνω όχημα κατασχέθηκαν.

Επίσης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, συνέλαβαν 58χρονο ημεδαπό, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε, 35 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 2 κιλά γεωργικά φάρμακα, χωρίς να έχουν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία ποτά και φυτοφάρμακα κατασχέθηκαν, όπως και το παραπάνω όχημα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Τέλος, συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης, 54χρονος υπήκοος Ρουμανίας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει 3 δοχεία με 50 λίτρα πετρέλαιο, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα λαθραία καύσιμα και το παραπάνω όχημα κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Προμαχώνα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 22 Ιουλ. 2017 - 00:27