Συλλήψεις στον Προμαχώνα για λαθραία γεωργικά φάρμακα και τσιγάρα

Πενήντα πέντε συσκευασίες λαθραίων γεωργικών φαρμάκων και 90 πακέτων τσιγάρων, για τα οποία δεν καταβλήθηκαν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί εντοπίσθηκαν στο τελωνείο του Προμαχώνα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 51 χρονο και έναν 42χρονο Βούλγαρο, ενώ κατασχέθηκαν και τα οχήματα με τα οποία μετέφεραν τα παράνομα προϊόντα.

Ειδικότερα, συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 51χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 55 συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 45 λίτρα και 10 κιλά γεωργικών φαρμάκων, τα οποία δεν έφεραν την έγκριση της αρμόδιας Αρχής και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα.

Επίσης, το απόγευμα της Παρασκευής, συνελήφθη στον Προμαχώνα, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 42χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα που οδηγούσε 90 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. Τα πακέτα τσιγάρων και το όχημα κατασχέθηκαν.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 22 Ιουλ. 2017 - 16:10