Στον Απόλλων Σμύρνης ο Παπάζογλου

Ο Απόλλων Σμύρνης θα είναι η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Τάσου Παπάζογλου, καθώς η ομάδα της Ριζούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Σερραίου ποδοσφαιριστή ο οποίος συμφώνησε με τους νεοφώτιστους στην Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου θα βρει συμπαίκτη τον επίσης Σερραίο Δημήτρη Ταϊρη.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είχε ολοκληρωθεί από το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο απέμεναν οι ιατρικές εξετάσεις και τα εργομετρικά. Ο Τάσος Παπάζογλου βρέθηκε στην Αθήνα και το πρωί της Δευτέρας πέρασε με επιτυχία και τις δύο εξετάσεις για να υπογράψει στη συνέχεια το νέο του συμβόλαιο με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 29χρονος αμυντικός έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν πέρσι με τον Παναιτωλικό μιας και υπέστη ρήξη χιαστών, αλλά τελικά πρόλαβε ν’ αγωνιστεί στα τελευταία πέντε παιχνίδια της χρονιάς. Το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του φάνηκε και στις εξετάσεις που πέρασε από τον Απόλλωνα με τον οποίο υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο.

Ο Παπάζογλου ο οποίος θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Βουλγαρία, αποτελεί ακόμα μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Απόλλωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Τάσου Παπάζογλου. Γεννημένος στις 24 Σεπτεμβρίου 1988, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Παναιτωλικό, Ξάνθη, ΑΠΟΕΛ, Ολυμπιακό και Πανσερραϊκό ενώ υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων»

www.serressport.gr
Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 21 Ιουλ. 2017 - 18:02