Στα εξωτερικά ιατρεία του παλιού νοσοκομείου λειτουργούν τα ιατρεία του πρώην ΙΚΑ

Στα εξωτερικά ιατρεία του παλαιού Νοσοκομείου, (πάνω από το ΕΚΑΒ) μεταστεγάστηκαν μέσα στον Ιούνιο οι υπηρεσίες του ΠΕΔΥ- Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας(πρώην ΙΚΑ) και εξυπηρετούν ασφαλισμένους όλων των ταμείων καθώς και όλους  τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας.

Στο ΠΕΔΥ παρέχεται Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, και οι προσερχόμενοι χρήστες υγείας σε αυτό μπορούν να εξυπηρετηθούν στα κάτωθι τμήματα, ιατρεία και εργαστήρια:

- Μικροβιολογικό-ΑκτινολογικόΕργαστήριο

- Δερματολογικόιατρείο

-Ορθοπεδικό ιατρείο

-Χειρουργικό ιατρείο

-ΙατρείοΩΡΛ

-Παθολογικόιατρείο

-Γυναικολογικό ιατρείο

-Ψυχιατρικό τμήμα

-Οδοντιατρικό τμήμα και

-Τμήμα Ενεσοθεραπείας(τμήμα που δε διαθέτει το Γ. Νοσοκομείο Σερρών).

Στο ΠΕΔΥ εξυπηρετείστε αποκλειστικά κατόπιν τηλεφωνικών  ραντεβού. Το τηλέφωνο των ραντεβού του ΠΕΔΥ είναι 23210- 65493 και λειτουργεί καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου από τις 08:00 το πρωί έως τις 12 μβ ( κόστος  αστικής χρέωσης)

Το ΠΕΔΥ εκτός των τακτικών καθημερινών ραντεβού για ιατρικές εξετάσεις δέχεται και επείγοντα περιστατικά από τις 7:30 έως και τις 19:00. Όσον αφορά την  ηλεκτρονική συνταγογράφηση μπορείτε απευθύνεστε στο ΠΕΔΥ, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού.

Τώρα στον αστικό ιστό μπορούν να εξυπηρετηθούν οι πολίτες όλων των ασφαλιστικών φορέων , ακόμα και οι ανασφάλιστοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες του ΠΕΔΥ Σερρών. 

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 17 Ιουν. 2016 - 11:35