«Σκόραρε» ο αθλητισμός στα «Γερακίνεια» με τον Βασίλη Χατζηπαναγή

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά ποδοσφαίρου «Street Football 5x5», το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτισμού & Παράδοσης «ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΑ 2023». Το κέντρο της Νιγρίτας «πλημμύρησε» από τις παιδικές φωνές των 120 και πλέον μικρών ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στη διοργάνωση. Επίτιμος καλεσμένος ήταν ο μεγάλος «θρύλος» του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλης Χατζηπαναγής, με τον οποίο συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν μικροί και μεγάλοι.

gerakineia_street_football_1.jpg

Την εκδήλωση τίμησαν και οι παλιοί συμπαίκτες του Βάσια στον Ηρακλή, Σάκης Αναστασιάδης και Σάββας Κωφίδης, καθώς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής ομάδας και Νιγριτινός στην καταγωγή, Γιώργος Τσιφούτης.

gerakineia_street_football_2.jpg

Η μεγάλη συμμετοχή των παιδιών, των γονέων και των θεατών μετέτρεψαν την χθεσινή βραδιά σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου!

gerakineia_street_football.jpg

Κατά την διάρκεια του τουρνουά ο Δήμαρχος Βισαλτίας, Αθανάσιος Μασλαρινός και ο πρόεδρος της «ΝΙΓΡΙΤΑ 2008», Γιώργος Τέζας, απένειμαν τιμητική πλακέτα στον Βασίλη Χαζηπαναγή για την μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την διοργάνωση είχαν ο Δήμος Βισαλτίας και το ΔΗΚΚΠΠΠΑ με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, σε συνεργασία με την ομάδα ποδοσφαίρου «ΝΙΓΡΙΤΑ 2008».

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 06 Σεπ. 2023 - 08:58