Σέρρες: Προσκλητήριο Ενωτικής Τοπικής Συμφωνίας από τη Βαρβάρα Μητλιάγκα(Βίντεο)

Καλώντας σε μια Ενωτική Τοπική Συμφωνία η υποψήφια δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, έθεσε τον εαυτό της και τον συνδυασμό που ηγείται, “ΕΝΤΟΣ” -όπως είναι και το ακρωνύμιό του- της κούρσας των δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

varvara_mitliagka_entos_serres_3.jpg

Σε μια πολυπληθή και πολυσυλλεκτική συγκέντρωση η κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα παρουσίασε τις αρχές και θέσεις του συνδυασμού της. Η απόφασή της δημιουργίας της νέας δημοτικής κίνησης είναι, όπως περιέγραψε, το αποτέλεσμα της ανάγκης και της ανησυχίας των μελών και συνεργατών που συμμετέχουν σε αυτή για την αλλαγή νοοτροπιών που θεωρούν ότι “πάνε πίσω” την τοπική κοινωνία.

varvara_mitliagka_entos_serres_2.jpg

“Το ΕΝΤΟΣ συμβολίζει, τόνισε η κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, την απόφαση να είμαστε μέσα στα πράγματα και να αναλάβουμε την ευθύνη να κινηθούμε μέσα στον χώρο των προβλημάτων, μέσα στο χώρο των θεσμικών πρωτοβουλιών και μέσα στον χώρο των αναγκών και των λύσεων. Μακριά και έξω από μικροπολιτικές και αλαζονικές αντιλήψεις και συμπεριφορές”.

varvara_mitliagka_entos_serres_4.jpg

Δήλωσε υπέρμαχος της απλής αναλογικής στις δημοτικές εκλογές, σημειώνοντας ότι η τοπική κοινωνία με την άμεση δημοκρατία που τη διακρίνει προσφέρεται για να αποτελέσει ένα πρώτο πεδίο εφαρμογής μιας νέας νοοτροπίας συνεννοήσεων και συμφωνιών. 

Η επικεφαλής του ΕΝΤΟΣ παρέθεσε τις θέσεις του συνδυασμού για μια σειρά από ζητήματα, ενώ προανήγγειλε την παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού όχι με όρους σόου, που η ίδια χαρακτήρισε “ανθρωποφαγία” αλλά με μια διαφορετική προσέγγιση, όπου θα προβάλλεται η πορεία και το βιογραφικό του κάθε εν δυνάμει δημοτικού συμβούλου. 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 30 Μαρ. 2023 - 09:39