Σέρρες: Μία μπάλα για τον Ερυθρό Σταυρό(ΦΩΤΟ)

Η σύζευξη αθλητισμού και υγείας είναι αδιαμφισβήτητη. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας η Siris Basketball Academy, με πρωτοβουλία του ιατρικού επιτελείου της, τίμησε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για το σπουδαίο κοινωνικό και υγειονομικό εθελοντικό έργο που επιτελεί.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας τα τμήματα ΑΜΕΑ (παιδιά με αυτισμό) και ενηλίκων της ομάδας, η ομάδα της Ελληνική Αστυνομίας, καθώς και οι γονείς των μικρών αθλητών του συλλόγου, αγωνίστηκαν  για τον σκοπό αυτό σε τρεις φιλανθρωπικούς αγώνες διεξήχθηκαν στο Basketball Airdome του Αθλητικού Πάρκου Elpdia Resort & Spa.

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_3.jpg

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_5.jpg

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_2.jpg


Στους αγώνες παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος, η δήμαρχος Σερρών κ. Βαρβάρα Μητλιάγκα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Αθ. Μαλλιαράς, οι αντιδήμαρχοι Σερρών κ.κ. Νίκος Κουφοτόλης και Παν. Κεΐσογλου και φυσικά αντιπροσωπεία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Σερρών κ.α.

Το πρόγραμμα των αγώνων είχε ως εξής:

Σάββατο 06 Απριλίου

17:30 - SIRIS SPECIALS vs ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΝ ΕΡΓΩ

19:00 - SIRRIS PLUS vs Ελληνική Αστυνομία

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_9.jpg

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_10.jpg

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_6.jpg

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_7.jpg

Κυριακή 07 Απριλίου

11:00 - ΦΙΛΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ vs ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΖΗΣΗ

Αντί εισιτηρίων διατέθηκαν προαιρετικά κουπόνια ενίσχυσης αξίας 2€ για την αγορά Προπλάσματος Α' Βοηθειών Βρέφους και Συσκευής Διάσωσης από Πνιγμονή που θα προσφερθούν στο Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Σερρών. Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε μια συμμετοχή στην κλήρωση για  την αυθεντική μπάλα του FIBA Basketball Word Cup 2023 (Philippines-Japan-Indonesia).  

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro.jpg

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_1.jpg

mia_mpala_gia_ton_erithro_stavro_8.jpg

Το ιατρικό επιτελείο του  ΚΑΟΣ - ΣΙΡΙΣ 2021 που μεριμνά για τη διασφάλιση και παρακολούθηση της υγείας των αθλητών, τον ολοκληρωμένο προ-αθλητικό τους έλεγχο και την αποκατάστασή τους σε περίπτωση τραυματισμών, απαρτίζεται από τους  παρακάτω καταξιωμένους Σερραίους επιστήμονες:

- Καρδιολόγος: Δασκαλάκης Κωνσταντίνος

- Ορθοπεδικός: Παπαβασιλείου Γιάννης

-  Φυσίατρος: Δρ. Τερζής Νίκος 

- Ειδικός Παθολόγος - Φυσιολόγος της Άσκησης: Δρ. Μηλούσης Θάνος

- Παιδίατρος: Μεσιτίδου Βάσω

- Οφθαλμίατρος: Τσικλής Νίκος

- Φυσικοθεραπευτές: Εμμανουήλ Γιάννης, Σαμαράς Σάκης

- Διατροφολόγος: Δήμος Νίκος

- Παιδοψυχολόγος: Λαμδά  Μαρία

Τη φιλανθρωπική δράση υποστήριξαν οι επαγγελματίες μόνιμοι συνεργάτες της ομάδας  Ιατρική Διάγνωση - Τομογραφία (διαγνωστικό εργαστήριο), Πυρηνική Ιατρική Σερρών - Γεωργιτζίκης,Ρόντσης Ορθοπεδικά Orthopedika24.gr - Ρόντσης Ορθοπεδικά (ιατρικός & αθλητικός εξοπλισμός) και Φαρμακεία Αυγερινός (φαρμακείο), καθώς και ο χορηγός του τμήματος ΑΜΕΑ Siris Specials ΦΑΕΘΩΝ Α.Ε. Faethon (βιομηχανία επεξεργασίας και παραγωγής κρέατος).

(Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Εμμανουηλίδη)

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 07 Απρ. 2024 - 18:09