Σε κακή κατάσταση το κτίσμα του Κολυμβητηρίου Σερρών;

Σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση φαίνεται πως έχει περιέλθει το εσωτερικό του κολυμβητηρίου Σερρών. Τα «σημάδια» από το πέρασμα του χρόνου είναι εμφανή και το μεγάλο θέμα που γεννάται είναι αν προκύπτουν ζητήματα ασφάλειας ή έστω αν απαιτούνται παρεμβάσεις ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως κίνδυνος για όσους χρησιμοποιούν ή επισκέπτονται το κολυμβητήριο.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε είναι από το άνω δώμα του κολυμβητηρίου και είναι εμφανές ότι έχει αλλοιωθεί το μπετό από τον σκελετό της κατασκευής, ενώ οφθαλμοφανής είναι η σκουριά στο πλέγμα του παραθύρου.

 Μπορεί το κτίριο του κολυμβητηρίου να μετράει πολλές δεκαετίες «ζωής», ωστόσο, επιβάλλεται η σωστή συντήρησή του και γιατί είναι το μοναδικό που διαθέτουμε αλλά και κυρίως, επειδή σε αυτό φιλοξενούνται μικρές ανθρώπινες ζωές.

Οι φωτογραφίες γεννούν ερωτηματικά για το αν και σε ποιο βαθμό έχει ερευνηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίσμα του κολυμβητηρίου.

Ευελπιστούμε ότι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Σερρών θα επιμεληθεί του θέματος και θα διερευνήσει αν ενδεχομένως απαιτούνται παρεμβάσεις. Ακόμα κι αν το πρόβλημα είναι μόνο αισθητικό θα πρέπει να επιδιορθωθεί άμεσα γιατί δεν τιμά την εικόνα της πόλης μας.

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 19 Απρ. 2016 - 13:52