Σε απολογία κλήθηκε ο Πανσερραϊκός από το πειθαρχικό όργανο της Super League

Σε απολογία κλήθηκε ο Πανσερραϊκός μαζί με άλλες επτά ΠΑΕ από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.

Πρόκειται για την περίπτωση της αποβολής του team manager του Πανσερραϊκού Στέλιου Μαραγκού στη φάση της ακύρωσης του γκολ του Μπέργκστρομ στο 22ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ατρόμητο.

Στην ανακοίνωση της Super League αναφέρεται:

«ΠΑΕ Πανσερραϊκός, Σ. Μαραγκός (Τεχν. Δ/ντης): "Βάσει των αναφερομένων στο από 11/11/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 11/11/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα" στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών-ΠΑΕ Πανσερραϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 10 παρ. 1 περ. β’, 11 παρ. 1, 2 και 4, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. β’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.»

Σε απολογία κλήθηκαν για τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου  από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League οκτώ ΠΑΕ. Οι κλήσεις αφορούν τα ματς της 11ης αγωνιστικής και θ' απολογηθούν οι ΠΑΕ Ατρόμητος και Πανσερραϊκός για το μεταξύ τους παιχνίδι, ΑΕΚ, για το ματς με τη Λαμία, Αρης και Βόλος, για τον μεταξύ τους αγώνα στο «Πανθεσσαλικό», Κηφισιάς, για το ματς με τον Παναθηναϊκό, Ολυμπιακός, για το παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα, και ΠΑΟΚ, για το ματς με τον Παναιτωλικό.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 16 Νοε. 2023 - 12:46