Πανσερραϊκός: Προπονητικό φιλικό με την Καβάλα - "Λιοντάρι" ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο

    Την Κυριακή 13 Αυγούστου στις 18:30 ο Πανσερραϊκός θα δώσει φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στην Καβάλα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Ομόνοιας, κλείνοντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο την περίοδο προετοιμασίας του, καθώς στη συνέχεια μπαίνει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Γ.Καραϊσκάκης(20/08, 22:00).

 

Οι “κόκκινοι” επέστρεψαν από τον Βόλο, εκεί όπου είχε καταλύσει η αποστολή από την Κυριακή 06/08 έως την Τετάρτη 09/08 για τη συμμετοχή των «λιονταριών» στο φιλανθρωπικό τουρνουά Novicup, με απολογισμό μία ήττα… στις λεπτομέρειες, μία νίκη με ανατροπή και την 3η θέση κόντρα σε Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και Βόλο.

 

Την Πέμπτη ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές και την Παρασκευή οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.

 

Αγωνιστικά προβλήματα πλέον των γνωστών που αφορούν τους Παντεκίδη, Μορέϊρα και Κολομπίνο, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα δεν υπάρχουν.

 

«Λιοντάρι» ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο

ismaila_ouentraogko_panserraikos.jpg

Ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο είναι γεννημένος στις 05/11/1999 στην Ουαγκαντουγκού της Μπουργκίνα Φάσο, έχει ύψος 1.67 και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2021, όταν και αποκτήθηκε από την Ντουάνς της πατρίδας του και αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ Β΄ έχοντας συνολικά 39 συμμετοχές. Την αγωνιστική περίοδο 2022-23 δόθηκε αρχικά δανεικός στον Βόλο και στην συνέχεια επέστρεψε για να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία.

 

Είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας της Μπουργκίνα Φάσο, έχοντας συνολικά 17 συμμετοχές. Ο Ισμαΐλα αποκτήθηκε για να καλύψει τα κενά που έχουν προκύψει στην ομάδα μας με τους τραυματισμούς των Μορέϊρα και Κολομπίνο.

Τελευταία ενημέρωση: 
Σάβ. 12 Αυγ. 2023 - 11:49