Παν. Σπυρόπουλος: Υπερκαλύφθηκε κατά 580% το ποσό δημόσιας δαπάνης στο Leader του Ν. Σερρών

Ολοκληρώθηκε  η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης για παρεμβάσεις ιδιωτικού χαρακτήρα στo πλαίσιο της 2ης πρόσκλησης του Τοπικού Προγράμματος Νομού Σερρών «Στρατηγικές Τοπικής Ανάπτυξης με Πρωτοβουλία Τοπικών Κοινοτήτων» του ΠΑΑ 2014-2020, και ειδικότερα του ΜΕΤΡΟΥ 19: «ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜE ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD) – LEADER» - ΥΠΟΜΕΤΡΟ 19.2: «ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ (CLLD/LEADER)»

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών και πρόεδρος του Leader κ. Παναγιώτης Σπυρόπουλος υπογραμμίζει ότι «|από την επεξεργασία των στοιχείων που πραγματοποιήθηκε από  την Ομάδα Τοπικής Δράσης της ΑΝ.Ε.ΣΕΡ. Α.Ε. διαπιστώθηκε ότι κατατέθηκαν συνολικά 54 αιτήσεις στήριξης για χρηματοδότηση, συνολικού προϋπολογισμού 13,5 εκ € με αναλογούσα δημόσια δαπάνη 8,7 εκ € περίπου. Με τα ποσά αυτά το ποσοστό κάλυψης του ποσού της προκηρυσσόμενης Δημόσιας Δαπάνης ανήλθε σε 580%.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάθεση των φυσικών φακέλων και θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των επενδυτικών σχεδίων».

Τελευταία ενημέρωση: 
Τρί. 19 Σεπ. 2023 - 09:24