Πάμπλο Γκαρσία: Πετυχημένη η χρονιά για τον Πανσερραϊκό (Βίντεο)

Ιδιαίτερα πετυχημένη χαρακτήρισε ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, την πορεία της ομάδας του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, κάνοντας έναν απολογισμό με αφορμή την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα «χτίστηκε» από το μηδέν αλλά και στα προβλήματα που προέκυψαν στην πορεία ιδιαίτερα στο θέμα του γηπέδου, σημειώνοντας πόσο σημαντική είναι η παρουσία των φιλάθλων του Πανσερραϊκού.

Παρόλα τα όποια προβλήματα χαρακτήρισε πολύ καλή την χρονιά για τον Πανσερραϊκό, προσθέτοντας ότι δε θα μπορούσε να ζητήσει κάτι περισσότερο από τους παίκτες του. Τους κάλεσε, ωστόσο, να συνεχίσουν με την ίδια σοβαρότητα και στα play out για να «κυνηγάει» ο Πανσερραϊκός τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ώστε οι άλλες ομάδες να διεκδικούν επί ίσοις όροις την παραμονή τους.

 

Ευχαρίστησε τους παίκτες του αλλά και τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Παρά το γεγονός ότι ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, παρατήρησε ότι παρά τις φάσεις που δημιουργήθηκαν οι παίκτες διακατέχονταν από άγχος.

Η αποβολή του Γιαμπλόνσκι στο 69ο λεπτό διευκόλυνε τα πράγματα για τα «λιοντάρια» αλλά, όπως σημείωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός, λείπει ακόμα η εμπειρία από την ομάδα, ώστε να μπορεί να κρατήσει τη μπάλα με ηρεμία.

Χαρακτήρισε πολύ καλή την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει πολύ καλό ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες.

Τελευταία ενημέρωση: 
Κυρ. 03 Μαρ. 2024 - 23:07