Οργή και αγανάκτηση στις τάξεις των Σερραίων φιλάθλων

Μετά τις σημερινές καταιγιστικές εξελίξεις όλα δείχνουν ότι θα απαιτηθεί σοβαρό χρονικό διάστημα μέχρι να ανοίξει και πάλι ο «λάκκος των λεόντων». Στις τάξεις των Σερραίων φιλάθλων συσσωρεύεται οργή και αγανάκτηση καθώς ενώ περίμεναν 12 ολόκληρα χρόνια να δουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ αποδεικνύεται ότι το «όνειρό» τους θα αργήσει πολύ να γίνει πραγματικότητα.
Σήμερα η Επιτροπή Καταλληλότητας έκρινε ακατάλληλο το δημοτικό γήπεδο Σερρών θέτοντας ζητήματα στατικής επάρκειας για τη δυτική και την ανατολική κερκίδα.
Όλα δείχνουν ότι το παιχνίδι με τον Άρη οδεύει προς αναβολή και γενικώς διαμορφώνεται ένα δυσάρεστο κλίμα που μόνο θετική επίδραση δε θα έχει στην απόδοση των ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού.
Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Δήμου Σερρών Δημήτρης Μερετούδης ανέφερε πως η πολεοδομία πήρε στα «χέρια» της την επίμαχη μελέτη στις 30 Αυγούστου, ωστόσο το πόρισμα «βγήκε» μόλις χθες, με τον ίδιο να προσπαθεί να δικαιολογεί το γεγονός λέγοντας πως η μελέτη είναι 1.000 σελίδες και πως έπρεπε να μελετηθεί προσεκτικά. Ωστόσο, η χρονική συγκυρία, το λεγόμενο timing, είναι αυτό που προκάλεσε ερωτήματα, καθώς το πόρισμα της πολεοδομίας «συνέπεσε» με την- κατά μόλις μία μέρα νωρίτερα, συνέντευξη του κ. Γιώργου Νυχτοπάτη.
Σύμφωνα με τον κ. Μερετούδη, το πόρισμα της πολεοδομίας αναφέρει ότι οι κερκίδες δυτική και ανατολική δεν έχουν στατική επάρκεια και κρίνονται ως επικίνδυνες και δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις του κ. Χατζηδημητρίου πως κινδυνεύουν τα παιδιά του σχολείου, ο κ. Μερετούδης τόνισε πως αυτό είναι δική του εκτίμηση και υποστήριξε πως η κερκίδα κρίνεται επικίνδυνη μόνο σε περίπτωση εκδήλωσης έκτακτων φαινομένων.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 19 Οκτ. 2023 - 18:28