Οι ταινίες που προβάλλονται στο θερινό σινεμά

Από την Πέμπτη 11 Ιουλίου μέχρι και την Τρίτη 16 Ιουλίου στο θερινό σινεμά (τέρμα Εξοχών) θα προβάλλονται οι εξής ταινίες:

YESTERDAY

Προβολές: Καθημερινά μια προβολή στις 9.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Ντάνι Μπόιλ.

Πρωταγωνιστούν: Χιμές Πατέλ, Λίλι Τζέιμς, Κέιτ ΚακΚίνον, Εντ Σίραν.

Διάρκεια: 112 λεπτά. 

 Κατηγορία: Κομεντί.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Μέχρι χθες, όλοι ήξεραν τους Beatles. Σήμερα μόνο ο Τζακ θυμάται τα τραγούδια τους - και θα κάνει μεγάλη επιτυχία! Ο Τζακ Μάλικ είναι ένας άσημος τραγουδοποιός σε μια μικρή Βρετανική πόλη του οποίου τα όνειρα για επιτυχία και φήμη γρήγορα ξεθωριάζουν, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι. Μετά από ένα μυστηριώδες γενικό blackout, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι οι Beatles δεν υπήρξαν ποτέ! Ο Τζακ αρχίζει να εκτελεί τα τραγούδια του μεγαλύτερου συγκροτήματος στην ιστορία της μουσικής σε ένα κοινό που δεν τους έχει ακούσει ποτέ και με τη βοήθεια της μάνατζέρ του Ντέμπρα, η φήμη του εκτοξεύεται. Όμως, όσο πιο διάσημος γίνεται, τόσο κινδυνεύει να χάσει την Έλι, το μόνο πρόσωπο που πραγματικά πίστεψε σε αυτόν. Για να βρει την ισορροπία του τελικά, ο Τζακ θα πρέπει να επιστρέψει εκεί που ανήκει για να αποδείξει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι αγάπη.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9.30 μ.μ. θα προβληθεί σε ψηφιακή επανέκδοση η ταινία:

ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

Προβολές: Μόνο μια προβολή στις 9.30 μ.μ.

Σκηνοθεσία: Τζουζέπε Τορνατόρε.

Πρωταγωνιστούν: ιλίπ Νουαρέ, Ζακ Περέν, Σαλβατόρε Κάσιο, Μάρκο Λεονάρντι.

Διάρκεια: 125 λεπτά. 

Κατηγορία: Κοινωνικό.

Χαρακτηρισμός: Κατάλληλο.

Περίληψη: Το αριστούργημα του Τζουζέπε Τορνατόρε κυκλοφόρησε το 1988 και πήρε το Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας. Η ταινία αφηγείται τη ζωή σε ένα μικρό χωριό της Ιταλίας, όπου ο νεαρός Τότο γίνεται φίλος με τον Αλφρέντο, τον μηχανικό προβολής του τοπικού σινεμά. Μέσα από τη φιλία τους, ο Τότο αποκτά ένα πατέρα που ποτέ δεν είχε, ενώ μαγεύεται από το σινεμά και τις ταινίες. Παράλληλα, βλέπουμε πώς ο κινηματογράφος επηρεάζει τους κατοίκους του χωριού, ενώνοντάς τους μέσα από την αγάπη τους για τις ταινίες. Καθώς μεγαλώνει ο Τότο, έρχεται η ώρα που θα πρέπει να αποχαιρετήσει τους γνωστούς του για να αναζητήσει την τύχη του στην πόλη. Ύστερα από 30 χρόνια, ο Τότο ενημερώνεται για τον θάνατο του Αλφρέντο και επιστρέφει στο χωριό του για την κηδεία. Η ταινία είναι βασισμένη στη ζωή του σεναριογράφου/σκηνοθέτη Τζουζέπε Τορνατόρε.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Τετ. 10 Ιουλ. 2019 - 22:47