Ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τρία από τα επτά ονόματα των υποψηφίων βουλευτών του Ν. Σερρών

Στην ανακοίνωση των τριών εκ των επτά υποψηφίων βουλευτών στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών προχώρησε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Για το ψηφοδέλτιο της Π.Ε. Σερρών ανακοινώθηκαν τα ονόματα των Λευτέρη Αβραμάκη, νυν βουλευτή, Κώστα Καρπουχτσή, οικονομολόγου και Ιορδάνας Σαββίδου, συνταξιούχου αστυνομικού.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «τα ψηφοδέλτια αποτυπώνουν την αμφίπλευρη διεύρυνση που αποτελεί στρατηγική μας επιλογή, εκφράζουν την ανανέωση, αποτελούνται από άνδρες και γυναίκες που έχουν επιλεγεί με βάση την πολιτική τους συγκρότηση, τις προοδευτικές τους θέσεις, την διαδρομή και την καταξίωσή τους ο καθένας και καθεμιά στον τομέα του, στην εργασία, στην επιστήμη, τον πολιτισμό, τους κοινωνικούς αγώνες και την προστιθέμενη αξία που μπορούν να προσδώσουν στην συλλογική μας προσπάθεια».

Το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών απαρτίζεται από επτά υποψηφίους και τα τέσσερα ονόματα που υπολείπονται αναμένεται να ανακοινωθούν στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 20 Φεβ. 2023 - 08:05