Ο Σερραίος Χρήστος Γ. Χρηστίδης πρώτος σε ψήφους μεταξύ των υποψηφίων μελών του νέου Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Σ.

Οι απόστρατοι αξιωματικοί του στρατού επιβράβευσαν Χρήστο Χρηστίδη, του Γεωργίου, αντισυνταγματάρχη εν αποστρατεία, για την ιδιαίτερα σημαντική προσφορά του και τον ανέδειξαν πρώτο σε ψήφους στις εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ).

Ο Χρήστος Χρηστίδης είναι γόνος γνωστής Σερραϊκής οικογένειας και ιδιαίτερα αγαπητός στο νομό μας.

Η πρωτιά που κατέκτησε με 3.044 ψήφους, μεταξύ των υποψηφίων μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ε.Α.Α.Σ., αποτελεί επιβράβευση του μέχρι σήμερα αξιόλογου έργου του και αποδεικνύει ότι χαίρει σεβασμού και εκτίμησης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η ξεχωριστή παρουσία του στην Κεντρική Ένωση Αποστράτων, την τελευταία  6ετια,τον έκανε γνωστό στα μέλη της, τα οποία "δέθηκαν" μαζί του, βρίσκοντας στο πρόσωπο του το διεκπεραιωτή όλων τους των προβλημάτων.

Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. αναδείχθηκαν οι κ.κ. Ιωάννης Δεβούρος, ΥΠΤΓΟΣ ε.α. και Μιχάλης Γουμαλάτσος, ΑΝΤΓΟΣ ε.α.

Θωρείται βέβαιο ότι κ. Χρηστίδης θα συνεχίσει να προσφέρει με ζέση και αυταπάρνηση τις υπηρεσίες του για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι απόστρατοι αξιωματικοί.

 

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 06 Μαρ. 2023 - 09:44