Ο Γιάννης Δεσποτίδης ολοκλήρωσε τον «κύκλο» του στη διοίκηση των Ικάρων

Όσοι έχουν παρακολουθήσει την πορεία του κ. Γιάννη Δεσποτίδη στο αθλητικό γίγνεσθαι γνωρίζουν ότι πρόκειται για έναν ήπιο χαρακτήρα, ανοικτό στο διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων, που προτιμά να κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που λέει και γενικότερα δεν του αρέσει να δίνει δημοσιότητα σε θέματα που τον αφορούν. Το κυριότερο χαρακτηριστικό του είναι η ακεραιότητά του.

Στους «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» ήταν γνωστό ότι εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα, για λόγους που δεν θέλησε να δημοσιοποιήσει, φαινόταν ότι πίστευε πως ο πολυετής κύκλος του στη διοίκηση των Ικάρων είχε ολοκληρωθεί. Με μια λιτή ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο anexartitos.gr γνωστοποίησε ότι παραιτείται από τη θέση του γενικού γραμματέα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, που δεν έχουν να κάνουν με την υγεία του ιδίου ή κάποιου μέλους της οικογένειάς του.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής του έχει ως εξής:

 «Προς το Δ.Σ. του Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ,

Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. του σωματείου και το αξίωμα του Γενικού Γραμματέα την οποία μέχρι και σήμερα κατείχα.

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία, ζητώ την κατανόηση σας για τα όποια λάθη και παραλείψεις έκανα, θέλω να πιστεύω ότι κάτι πρόσφερα κι εγώ στην αγαπημένη μου ομάδα.

Σοβαροί προσωπικοί λόγοι μου επιβάλλουν να αποχωρήσω από το διοικητικό σχήμα, να είστε όμως βέβαιοι ότι θα παρακολουθώ και θα αγωνιώ για την ομάδα ως απλός φίλαθλος.

Θεωρώντας αυτονόητο ότι η παραίτηση μου θα γίνει δεκτή, σας εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Με τιμή,

Δεσποτίδης Ιωάννης»

Τελευταία ενημέρωση: 
Δευ. 17 Ιουλ. 2017 - 15:53