Ο Αλέξανδρος Νικ. Χατζηδημητρίου υποψήφιος πρόεδρος στο Επιμελητήριο Σερρών

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών γνωστοποίηση ο κ. Αλέξανδρος Νικ. Χατζηδημητρίου, ο οποίος έχει διατελέσει βουλευτής αλλά και πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Σερρών.

Ο κ. Χατζηδημητρίου κάνει λόγο για μια «νέα πορεία προς την ανάπτυξη», στην οποία δεν υπάρχουν, όπως αναφέρει, αντίπαλοι αλλά μόνο συνοδοιπόροι.

«Το επιμελητήριο θα πρέπει να συνδιαμορφώνει , μαζί με τις άλλες δυνάμεις του τόπου μας και να καθοδηγεί. Να πρωτοστατεί , να συνθέτει και να συνεργάζεται», αναφέρει ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών.

 

Η ΔΗΛΩΣΗ

Αγαπητά μέλη του ΕΒΕΣ

Αγαπητοί φίλοι

 

            Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω, θα ήθελα σήμερα να σας ανακοινώσω την απόφαση μου να διεκδικήσω την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Σερρών.

            Απόφαση την οποία έλαβα ύστερα από μακρά σκέψη, αμέτρητες συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, ανθρώπους του τοπικού επιχειρείν καθώς και αφουγκραζόμενος τις καθημερινές ανησυχίες και προβληματισμούς πολλών ακόμα, χωρίς καμμία διάκριση, τόσο μέσα από τις θεσμικές θέσεις τις οποίες κατά καιρούς υπηρέτησα όσο και μέσα από την πολυετή επαγγελματική μου δραστηριότητα.

            Όλοι μας βιώνουμε την δύσκολη έως εχθρική μερικές φορές πραγματικότητα, σε κάθε κλάδο της επιχειρηματκότητας, τόσο στη Χώρα μας όσο και ακόμα περισσότερο στο Νομό μας. Έτσι λοιπόν όλοι μαζί θα πρέπει να χαράξουμε μία νέα πορεία προς την ανάπτυξη. Κρατώντας όλα όσα μέχρι και σήμερα έχουμε καταφέρει και δημιουργώντας νέες συνθήκες, αναλαμβάνοντας καινούργιες πρωτοβουλίες και δράσεις.

            Σήμερα λοιπόν ξεκινά μία νέα πορεία. Μία πορεία στην οποία δεν έχουτμε αντιπάλους αλλά μόνο συνοδοιπόρους. Αντίπαλοι τα κοινά μας προβλήματα. Συνοδοιπόροι όλοι όσοι καθημερινά μάχονται για την επαγγελματική και οικογενειακή επιβίωση τους.

            Βασική μας επιδίωξη η αναμόρφωση του χαρακτήρα και ρόλου του ΕΒΕΣ. Το επιμελητήριο θα πρέπει να συνδιαμορφώνει , μαζί με τις άλλες δυνάμεις του τόπου μας και να καθοδηγεί. Να πρωτοστατεί , να συνθέτει και να συνεργάζεται.

            Στη μακρά πορεία μέχρι τις εκλογές θα έχουμε πάρα πολλές ευκαιρίες να συζητήσουμε, να οραματισθούμε, να προτείνουμε και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο αύριο.

            Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία, να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους και όσες διεκδικήσουν την εκλογή τους στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές. Η φωνή του επιχειρείν στη Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πρέπει να είναι δυνατή, καθώς ο ρόλος της είναι σημαντικός στην κοινή μας προσπάθεια για ανάπτυξη.

Τελευταία ενημέρωση: 
Πέμ. 31 Αυγ. 2023 - 09:53