Νέα περίοδος προσφοράς και δημιουργίας στην «Εμμέλεια» Σερρών (Βίντεο-Φωτό)

Στην καλαίσθητη όσο και επιβλητική αίθουσα «Νίνα Μπεσίρη» το διοικητικό συμβούλιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κυριών «Η Εμμέλεια» Σερρών  υποδέχθηκε τα μέλη και τους φίλους της στην πρώτη εκδήλωση του έτους, που σηματοδοτεί την αφετηρία μιας νέας περιόδου προσφοράς και δημιουργίας.

Οι κυρίες της «Εμμέλειας» επιμελήθηκαν μια εκλεκτή φιλοξενία με πλούσια εδέσματα και κρασί εκφράζοντας την ευχή να ξεπεραστούν οι πολυδιάστατες κρίσεις που ταλανίζουν τον κόσμο μας.

 

Τη βασιλόπιτα της φιλοπτώχου αδελφότητας ευλόγησε ο προϊστάμενος του ιερού μητροπολιτικού ναού των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών, αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Καϊμακάμης, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγου.

doukaini_zaprianouy_emmeleia.jpg

Η πρόεδρος της “Εμμέλειας”  κ. Δουκαίνη Ζαπριάνου  πραγματοποιήσε απολογισμό της δράσης της φιλοπτώχου αδελφότητας για το 2023

Ο π. Νεκτάριος μετέφερε τις ευχές του Ποιμενάρχη μας και υπογράμμισε ότι το 2024 προμηνύεται μία δύσκολη χρονιά. Προέτρεψε, μάλιστα, να προσευχόμαστε για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του πολυκύμαντου βίου μας. Ευχήθηκε, τέλος, μέσα στο 2024 να ευοδωθούν όλοι οι στόχοι της «Εμμέλειας» Σερρών.

Η πρόεδρος της «Εμμέλειας» κα Δουκαίνη Ζαπριάνου υπογράμμισε ότι κάθε νέο έτος αποτελεί και μια νέα αφετηρία με ευχές και ελπίδες.

emmeleia_vasilopita_2024.jpg

Ο αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος ευλογεί τη βασιλόπιτα της “Εμμέλειας” Σερρών,  πλαισιωμένος από το διοικητικό συμβούλιο της αδελφότητας. Από αριστερά  διακρίνονται οι κυρίες Μαρία Νικηφορίδου, Ελισάβετ Μωϋσιάδου, Χρύσα Αραπάκη,  η πρόεδρος Δουκαίνη Ζαπριάνου και η κ. Αντωνία Θεοχαρίδου. Πραγματοποιώντας έναν απολογισμό της δράσης της φιλοπτώχου αδελφότητας των Σερρών, σημείωσε ότι διέτρεξε μια καρποφόρα πορεία με πλήθος δραστηριοτήτων φιλαθρωπικού, κοινωνικού αλλά και πολιτιστικού χαρκατήρα.

Μίλησε για την πολλή δουλειά που προϋποθέτει η καρποφόρα πορεία της «Εμμέλειας», σημειώνοντας ότι όλες οι κυρίες ανταποκρίνονται στο μέγιστο βαθμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Παν. Σπυρόπουλος, εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Τάσου Χατζηβασιλείου, ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών κ. Ιωάννης Καραβασίλης, εκπρόσωπος του 10ου Σ.Π., ο πρόεδρος της ΕΜΕΙΣ κ. Δημήτριος Δημούδης, η πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Σερρών κ. Στέλλα Ελευθεριάδου, η πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Σερρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Μαρία Θεοδωρίδου και πλήθος κυριών που γέμισαν την αίθουσα «Νίνα Μπεσίρη».

emmeleia_vasilopita_2024_3.jpg

emmeleia_vasilopita_2024_4.jpg


emmeleia_vasilopita_2024_2.jpg

Η πρόεδρος της Εμμέλειας κ. Δουκαίνη Ζαπριάνου  με την τυχερή της βραδιάς κ. Μαρία Κοτσαμπασίδη,  στην οποία και δώρισε ένα κόσμημα.

emmeleia_vasilopita_2024_1.jpg

Η Βίκυ Βογιατζόγλου ερμήνευσε υπέροχα τραγούδια  με την συνδρομή του Παύλου Αζναουρίδη.

Το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια που μοιράσθηκαν έτυχε η κ. Μαρία Κοτσαμπασίδη, τμηματάρχης της Διεύθυνσης Γεωργίας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Βίκυ Βογιατζόγλου, με την υπέροχη φωνή της και ο Παύλος Αζναουρίδης.

Τελευταία ενημέρωση: 
Παρ. 19 Ιαν. 2024 - 09:17